![]() |
Ale jednak DH sobie kupuje, może kiedys jak będe miało dużooo kasy to kupie SS :) Ale mówcie swoje opinie dalej...
|
Skull staf. lub Dh. T zdecyduj. Ja osobiście wole DH bo można nmieć tarcze
|
Ogolnie lepiej jest latac z tarcza, a jako ze wybor jest ograniczony do 2 broni to wypada wziasc DH. Na wyzszych lvlach jednak idac na roty WH jest lepszym rozwiazaniem. (szybszy exp). Co do cen: wedlug mnie wszystko jest zbyt tanie...(zdziwienie) zawitajcie sobie na antice i sie delektujcie - SS ~1k, WH, DH ~500gp.
|
SS za 1k?? o w m**** jeża.... Ja też tak chce... spoko jest antica, ale ludu przydużo :( ;(
|
hmm....
niezłe ceny na Antice :D ,ale niezłe levely graczy:
Bubble 170 lvl Elite Knight :P |
Skull Staff to chyba najlepsza propozycja dla sorca.
Jest lekki i nie najgorsze parametry i do jednej ręki! |
Tak szyszek... Tworzony jakby z myśla o sorcach, ale kupiłem se DH i nie żałuje... Capa jakoś tam cierpię a efekt gooood... Juz spokojnie leje mocniejsze potworki typu orc warior :D:D bez pomocy runków :) A SS jest drooogi... Więc na lowlvl się nie opyla...
|
Dobrze ze DH wybrales ja moim sorckiem tez z DH latalem i dobrze bylo :P .Sorcy potrzeboje tarczy strasznie i WH to zly pomysl.( nie wiem czemu wszyscy o ss gadaja jak to tamat WH vs. DH )
|
He
Dla sorka war hamer nieeeee pzez to nie ma tarcz a nie chcesz zginonc odrazu, lepiej mic d hamera i sie wozic na rotach :D
|
mialem W-Hammera ale moim zdanie lepszy jest D-hammer
|
Witam.
Ja mam pewien dylemat zwiazany własnie z bronią.Jestem sorcerem na 12lv, 15mlv i skille 18 sword faighting 20 defense.Chciałbym sie dowiedziec co jest nie tak i czy aby dobrze zdecydowalem ,ze poszedłem w sword faightung zamiast w club faighting ???Po prostu mialem ogromną chetke na FS,lekki,jednoreczny i potezny :D No i zbieram teraz na ten mieczek sprzedajac BP of HMM i tam takie inne,ale tych przeważnie najwiecej :P Chciałbym prosic o wyrazenie opini na temat mojej postaci no i czy czasem nie mam przeniesc sie na club faighting bo ten SS jest całkiem spoko.Aha jak to pomoże to dodam ,ze gram na Isarze. Pozdro! |
ja bymn kupil drgon hammera dlatego ze sorc ma maly def a dragon hamer jest 1 reczny i mozna miec tez tarcze :]
|
Cytuj:
|
Wiesz ale Sorc to raczej z lubami chodzi tak mi sie wydaje. moj chodzil na poczatku z WH na trolle bo je jednym ciosem zabijal a teraz na minoski chodze z DH i tarcza i jest cool ale i tak zbieram na SS:D
|
do szorca jest ruszczka!
|
Cytuj:
Dla Twojej wiadomości "ruszczki" do "szorca" zostały dodane dopiero 2 lata później od napisania tego postu (zima 2005). |
Cytuj:
|
@up dogadal kociol garnkowi ;o
|
A moim zdaniem jeżeli ci zależy na defie to kup broń jednoręczną z najlepszym defem na jaka cie stac + najlepszy shield na jakiego cie stac ;p
@Edit Sorry teraz się kapłem że to od 2003 roku temat więc noitak radziłbym teraz dla czytających nowych garczy knisazki co daja m lvl + ruszczke ;D Wogle radze zamknąć ten temat ^^ co za noob go poruszył ... |
pamiętam że miałem ten sam dylemat dh czy wh i wybrałem wh :) ehh te nocki na fibuli na rotkach ;/ niedawno chciałem sobie naładować manę a nie za bardzo mi się chciało stac pod dp więc wziąłem arcane staffa i poszedłem na roty na LB. Expiłem tak z 10 minut i juz wiecej tego nie zrobię. w jednym momencie zostałem największym boterem na candii. ehh ta dzisiejsza młodzież ;/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:48. |