![]() |
Mniej niż pół godziny:
-Full Eq (ale zerio life fluidów) -Pacc -Późna noc -I co najważniejsze - Podwójny exp :D |
wiec tak na faccu wychodzilem z rooka okolo 1h 40min z full setem + 3 life fluidy bo od 4 na poison cave
na Paccu wyszlem w mniej niz 1h rowniez z full setem na 2x exp wyszlem w ponad 30 min lednak na facc ;/ na paccu byloby okolo 20 min |
okolo 40 minut, pozna godzina na harmonii, bugi na paccu.
|
Rekord wynosi dokladnie tyle ile zajmuje dojscie z temple do oracle i wypowiedzenie odpowiednich slow. Mozna go srubowac za pomoca bota i stopera na ekranie co do tysiecznych czesci sekundy ale mysle ze nie ma to wiekszego sensu ;]
|
3 godziny bez pacca :)
|
Dokladnie 39 minut z full eq + premium + bardzo dobrym respem
|
57minut 45 sekund :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mój rekord: 1h 20+ minut :p Cieniutko po pełno ludzi grało :/
|
FACC: Full rook set - w PSC zajmuje mi to ~ 1h. 15 min.
PACC: wolfy - moj rekord to z pol godzinki, przy pustym expowisku. |
hmmmmm.... nie licze poniewaz zajmuje sie raczej expieniem a nie liczeniem za ile wyjde z rooka ale razcej zajmuje mi to z... godzine... 45 minut.... Chociaz moj kumpel lepszy bo on wbije 15 lvl w poltora godziny..... I tak uwazam ze to noob.....
|
rekordzik: 4h
Wiem że długo, ale nienawidzę przechodzić Rookgaardu. Fajny temat:cup:... |
53 minuty, za czasów Tibia 7.6, teren FACC.
Y'all |
Dla info :
Rekord świata : 4,77 sek. EQ - Czyste (0) Jak poszukacie na YouTube to będzie gdzieś ... Tak żeby NeVbitE nie pisały "hahah lol" ... Narysuję w ich języku ... Postaram się ... Parę cymbałów polazło na moby jeden naklepywał wszystkie a reszta je blokowała, potem się zrokował z ~35 lvl na 1, oni dobili monstery i miał 8 ... Nie chce mi się więcej pisać ... :baby: |
Rekord przejscia rooka to 16 sekund ;d
Ja przechodze w 3-4h majac 2k :) @Maxpixel w ~4 sekundy nie dojdziesz 1 lvlem z temple do oracle, a jak sie rookujesz to masz 1 lvl i jestes w temple:) |
Przypominam, że liczymy czas od zalogowania do wbicia 8lv, nie wliczając w to dojścia do Oracle.:]
|
Cytuj:
|
Salarigoth chyba chodzi Ci o 4 sekundy nie minuty:p
|
Zle zadałeś pytanie . Powinno być ,, Jaki jest rekord nabicia od 1lvla do 8lvla na rooku?" :) Ja przeszedłem od 1-8 w 48minut na pacc:P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:24. |