![]() |
Jaki nowy rok? O czym wy mowicie?
http://img117.imageshack.us/img117/1302/36985837sh9.jpg Godzina 20:30 za 30 minut impreza \m/ |
elo,mi sylwka roz** dresy,czad nie ? ogien w szopie -.-
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Poprzedni byl zajebisty, ten bedzie jeszcze lepszy :D
Cytuj:
|
Loo, ale faza, teraz wstalem - ide sie napic xD
|
ja teraz wstałem ^^......a poszedłem o 6 rano yeah...Sylwestrowa noc z WoW'em xD!
|
mam nadzieje że ten rok nie będzie gorszy od poprzedniego.A poprzedni był delikatni mówiąc do "tylnego dolnego otworu"
A wszystkim użytkownikom życze aby wasz rok był lepszy od mojego i każdy kolejny lepszy od waszego poprzedniego.(heh ciężko to rozkminić ale w końcu wychodzi na plus) |
Nie ma to jak po corocznym maratonie z fajerwerkami na ulicy usiąść spokojnie i oglądać do rana swój ulubiony serial. : )
|
Cytuj:
|
Eh, poprzedni rok był trochę do dupy. W zeszłym roku w ogóle nie poczułem magii i atmosfery świąt, ani nie czułem tego podniecenia sylwestrem, tak jak kiedyś.
|
RoOxOor
ba kolejny rok ,pewnie przybedzie mi kilka cm w dupie a ubedzie <..> xd sylwek zaliczony xd no i wszystkiego najlepszego w roku 2008 oO:p
|
Powiem tak. Poprzedni rok był do dupy. Mam nadzieję, że ten będzie lepszy. Dla mnie zaczął się świetnie, muszę jeszcze tylko wykorzystać odpowiednio ostatnie chwile wolności bo jutro nie będzie już tak wesoło : (.
|
Eee... no czesc. :)
Impreza byla przednia :) |
Cytuj:
Nowy rok minoł spokojnie i mam nadzieje że minie też tak reszta roku |
Cytuj:
|
@Autor
Byłeś w stanie wejść na kompa 3 minuty przed Sylwkiem ; o. Piłeś coś w ogóle? |
męczy :| xddd
|
Cytuj: