![]() |
o jejq : ( jakubek zamknal temat ; ((( dlatego ze naspisalem cos nie tak ? :<<< biedny jakubek zaraz przestanie grac w tibie ; (
|
temat bardzo mi sie podoba poniewaz:
jest duzo ssow sa rozmaite hunty masz bardzo fajny hunt place ssy sa ciekawe przyciagajace dla oka looty bardzo szybko expisz z czym sie wiaze czeste dawanie ssow bardzo ciekawe looty ciekawe questy ciekawe eq tematowi daje 11/10 bo czego mozna chciec wiecej :cup::cup::cup: |
Z tematem Jakuba zgadzam sie troche z Tharem troche z Jakubem no ,ale nie o to chodzi bo tu przecież komentuje sie zdjęcia Korvishiona(czy jak mu tam). Ale jeszcze jedno dodam (w którym sie całkowicie zgadzam z Jakubem) macie coś do niego ,to walcie na PM ,a nie na temacie kogoś innego. A co do zdjęć (do autora) mało zdjęć , wogóle przyjemności z oglądania. Moja rada uzbieraj z 20 level i wtedy ,,ożyw" temat ,bo teraz to nuda jak w ogórkach kiszonych w słoiku mojej babci.
|
fajny nick ;p
|
Cytuj:
Double konto :D Gościu jesteś totalnie zabawny, starasz się mu dorównać, zakładasz 3 konta, bo na jednym nie masz odwagi powiedzieć tego co chcesz powiedzieć i do tego mówisz że [i]może[/i[ to był twój pomysł :D ssy są zwykłe, nie mają tego czegoś, więc ludzie krytykują ;') |
loool
HAHAHAHAHAHH 2 strony tematu a 1 screen xDDD Czekam na inne screeny!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:37. |