nock keciron |
02-01-2008 15:18 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Don_Kustosz
(Post 1822049)
wiesz ja nigdzie nienapisalem ze pall nie ma waste :) ale zobacz taki 140 rp jest se na nightmarach,dlach czy czym kolwiek to ma exp szybki,aa i jeszcze takie cos :22:56 Sylvin Pall [103]: ja wale z asow srednio po 450 best to 569 - troche duzo no nie ? :p
|
Bo wiesz... Z palkiem teraz jest tak... Albo ma spory plus albo waste... Mi jednak niestety częściej trafia się to drugie, nigdy szczęścia nie miałem... Ofc nie mówię tu o potworkach pokroju smoka, lecz trochę mocniejszych huntowanych przez średnio-poziomowego (70-100) paladyna.
Ale patrz... Mimo, że z assa starów mam besta ok 530, a srednio wale po 400-450 (nie patrze na srednia) to jeżeli po zwastowaniu 200 starów z DLi nic nie dropnie (albo fire sword czy inne gówno) to mam 20k do tyłu. Do tego dochodzą jeszcze manasy (na 200 starów jakies 13-15 bp przy moich lagach) i z tego robi się waste całkiem pokaźne. Owszem, jeżeli coś dropnie to mam plusa, ale nie gigantycznego - dsm - 40k, czylki z resztą loota jakies 20 k do przodu... Ale kasa jak kasa... Szybko się kończy..
A co do Koszmarów - cóż, byłem - i się zawiodłem. Bez wielkiej straty mogę huntować tylko dwie - na destroyera dużo manasów idzie, a to niestety trochę za mało :)
|