![]() |
Tia dostalismy pozwolenie na bicie Oracle...moze inaczej, Oracle bilo naszego lidera i za to my ich bijemy, niewiem dokladnie ale wiem to ze mozemy ich bic. :)
|
Śmiesznie wogule i czy wy jesteście Lojalni trzymając ze Szwedami czy portugalami czy może Hiszpanami... Co to za Polacy wielcy kozacy jak to mówiąX(...
Jak Dzieci:baby: I zobaczymy co będzie robiło Oath jeżeli będa widzieli że mają potęge na Morganie sami sie w gówno za przeproszeniem pakójecie... Ludzie pomyślcieB) jest coś czego nie odbiorą Nam...:cup: |
Cytuj:
Keri w gildii i chlopcy mysla ze Boga za nogi zlapali ;D |
Tensz to nie ja grzeje pz to po 1
po 2 sam sobie nagrabiłeś sapiąc do Marvela co było przypieczętowaniem tego, ze padniesz. Ja będę robił co będę chciał możemy bić to bijemy tak sie składa ze w Unrea~ każdy chciałby mieć jakiegoś fraga...na Oracle Ja i inne 50~ lvlki czekamy na atak na expie:) bo tylko na nas możecie zapolować. Reszcie możecie jak to ładnie powiedziałeś "naskoczyć". Ale i przed wojną i teraz jesteś cwany tylko w pz ;) Madzinia narodowość nie jest żadnym wyznacznikiem. Zachowujesz sie jak zwykły nóp polaczek. To ze Wy polska gildia jesteście w wojnie to nie znaczy ze teraz wszyscy Polacy z serva maja za Wami ruszyć. |
Ty mi tu gadasz o Narodowości i zacznijmy od tego że ja nie jestem żadnym nóp Polaczkiem i wiedz że niechcemy nikogo w gildi, w ogóle w wojnie , tych którzy nie potrafią docenić nas tylko określają po stanach lvl-a... Widzicie Slic~ wbił 230~~ a wszyscy już go po nogach całują... śmieszne to w ogóle tak samo Ty Dela~~ masz taki lvlik jesteś w śmiesznej gildi co wszyscy członkowie myślą że mają liderka takiego WIELKIEGO... tak naprawdę to tylko sie wam wydaje że jesteście silni jak online są członkowie Oath
Śmiesznie :baby: ten kto jest w wojnie to jest ten kto nie chce być to niech nie będzie ale wiekszość osób jest śmieszna...:] Dla pixeli sie sprzedać Superr :D |
to moze przytocz mi komu sie sprzedałem? z Sliccem nigdy w zyciu nie zamienilem slowa, to samo nizahe, z Russelem moze 1 raz, nie pamietam. jak mi to wytlumaczysz?
i nie mowie ze jestem sily/mam super lvl. wiec powtorze pytanie, chcialbym sie dowiedziec komu sie sprzedalem. EDIT nikogo nie okreslilem po stanie lvla. Okreslic moge tensha po stanie pustki w bani -.^ |
Czy ja mówie tutaj o jkimś Sliccerym czy Nizahe ?;>
a słowo "Sprzedać" to metafora ;) Ty jesteś mądry zjadłeś wszystkie rozumy Morgany, Świata... :baby: |
Cytuj:
Chyba nic nie musze dodawać. |
Cytuj:
*Zbiera członki z podłogi po zaliczeniu ROTFL'a Cytuj:
|
Gogar Happy now?
po prostu byłam zbulwersowana pisząc tego posta , pod wpływem nerwów za dużo myśli na raz...... |
Cytuj:
|
Cytuj:
@ Co do tego pusto w bani. Juz sie przyzwyczailem ze na kazdej wojnie jakis smiec osadza mnie nawet mnie nie znajac, ale zaloze sie, ze jakbysmy wygrywali tak 15:2 to wedlug ciebie pusto w bani mialby Nizahe :D |
to mozemy sie zalozyc :)
A pozatym jestes tak niekumaty omg. Nie dotarlo jeszcze do Ciebie ze za zabicie tego Baka~ JUZ PLACIL!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?!!!!oneoneraz!!1 To znaczy ze jezeli ktos juz placil to jest free. Ale Ty to akurat powinienes wiedziec. A dzien po ubiciu Marvela Baka~ mowil ze nic mu nie mowiliscie ze idziecie go ubic, tzn dowiedzial sie po fakcie. Czyli co, szukanie bzdurnego reasonu na random? Troche zalosne jak na 120~rp. (Bądź członków jakże szlachetnej gildi Oracle.) |
Wiekszosc polakow to po prostu skur.... Nie wygracie tej wojny z takimi ludzmiX(
|
Cytuj:
Prawda jest taka: Myślisz, że jesteś fajny, a tak nie jest. Nawet jakby wszyscy Polacy się zjednoczyli, NIE MACIE SZANS PRZECIW OATH. Odrazu próbowali by szukać pomocy w starym Tengu itp. Wygraliby z wami, next wojna z Tengu. I tak by to szlo. @MalutkiDrut A ja myślę, że nie masz malutkiego druta. Ty tam w ogóle nic nie masz :) |
Cytuj:
Nikt cie nie lubi, a ty jestes jak wrzod na dupie i i tak sie udzielasz. Pozatym czy to ja wywolalem ta wojne ? Ja nie mowie ze my ich pokonamy.. @Delarev Payment fur boots i beastslayer axe jak na deada na 30+ lvlu to nie jest wygorowana kwota i chyba wiem lepiej co bakazukez mowi na ten temat bo jest moim rl. Marvel wyglebil i to byl wystarczajacy payment. Po 2. nie wiesz nic o gildii Oracle, nagle po ubiciu kilku z nas stales sie rozgadany. Uhm, poczules wiatr w skrzydlach bo ludzie ktorzy nawet ciebie nie znaja rozpetali wojne, a przed tym predzej bys mi pozyczyl 1k na statek niz napisal tego posta ;) |
Vadnyy nie bede komentowal co ty masz :D
Tzn czego nie maszB) a tak btw. jakbys mial to bys ruszyl dupe i pomogl Polakom |
Cytuj:
Jak być wrzodem, to być dobrym wrzodem. @Malutki~ Jak pomóc? Oath ma zgranie. Doświadczenie. A mnie by prędzej zabiłoby Oracle, niż Oath. Tak btw. Malutki, Ty to KEN jesteś ;d |
Twoj stary to KENX(
Jak nie masz zamiaru nic zrobic to siedz na dupie i nie pisz durnych postow .... |
@Tensh
Dla Ciebie juz nie ma miejsca na tym servie. I mam nadzieje ze w koncu raz a dobrze ktos Ci to pokaze i nie pozwoli wrocic. Nam sie nie udalo ale Oath sie uda PS. Pozdro od Krella i calej ekipy z Granollers :). |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:34. |