![]() |
Jeżeli mało czasu spędzasz na kompie grając w tibię radze ci nie zakładać nowego chara. Ale wg. mnie lepiej założyć nowego... To wcale nie jest taki strasznie dobry char, poza tym wyszedłeś na main na 10lvlu. Załóż nowego, a kase i rzeczy daj dla nowego chara i szybko nabijesz taki sam lvl.
|
Cytuj:
ehh "dziecko speara" Graj swoim pallem. NIe ma sensu tracic czasu na robienie nowej postaci. |
majo-opcja szukaj nie boli-na tej stronie jest napisane jak odzyskac konto po hacku...dzisiaj wysylam eq i kase na 2 hara jak narazie ma 8lv-teraz czekaja mnie godziny nudnego skilowania a poziomy mam zamiar nabijac po sesji:)
|
Zrob nowego chara , tym sie juz moim zdaniem nie oplaca. PACCa tez nie kupuj na malym lvlu bo poprostu sie nie oplaca :)
|
2 char obecnie swiezo nabity 10lv skile 37/28 magic level 1 i 50% do 2 mlv czyli juz wiem ile stracilem siedzac na rooku...
|
Lepiej zrób nową postać. A eq parcelem prześlij sobie ze starej postaci na nową.
|
:pPrzestań nim grać...Zrób nową postać na tym samym świecie i przełóż itemki;) Jak sie wychodzi z lvl większym niż 8 z Rooka to kapa
|
Z kalkulatora Tibia.pl:
Z Rookgaard wyszedłeś(8lvl) mając 185 życia, 35 many oraz 470 capacity Obecnie masz 395 życia, 350 many oraz 890 capacity Z Rookgaard wyszedłeś(10lvl) mając 195 życia, 45 many oraz 490 capacity Obecnie masz 385 życia, 330 many oraz 870 capacity Oh nie, oh nie, 10 życia mniej, wywal tą okaleczoną postać! |
Cytuj:
|
ja w 100% zgadzam sie z Mazixem,wytreń skille do 70 kup pacca i tak jak powiedzial Mazix "szalej na tombach".::)
|
graj tym palem co tam troszke hp i many graj :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:10. |