Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Updates (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=166)
-   -   Moje wrażenia po update... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=160230)

Macunio 09-01-2008 01:36

@jakbys nie zauwazyl , ja i cienius mowiismy o hitach w zolwie ..
Moj best hit to 298 z mystic blade z 83 swordem .

Moze twoj ziom wchodzi na 3 w hydre :<< ?

--Cienius-- 09-01-2008 16:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lenny_Valentino (Post 1833574)
lol nie wiem kto tam pisal ze z ave 202 na 84 skilu... to ty chyba stary masz 45 lvl...

bo kumpel (78EK) z 79 swordem (wiem ze rox ma xD) w hydre walil po 350 best... w dragi rowniez... fakt ze czesto siadaja male ale nie mowcie ze z 80+skills po 200 max walicie...

1.
45 lvl to ma twoj kumpel.
2
jestem za zeby ulepszyc zolwie zeby nie byly mocne pojedynczo tylko w grupie aby boty nie mogly sie obtoczyc tymi zolwiami i kazdego po kolei wycinac. z zolwi zrobil sie azyl dla botterow (hail ytr hail de cloud family hail savaare hail zofear) Np zwiekszyc zadawane obrazenia. I tak
te obrazenia sa smieszne a jak ktos manewruje to ma 2 klate a nie 6. TO by odstrazylo botterow a nie zwiekszenie 2x defa co i tak botom nie przeszkadza.
3
Nastepna rzecz ktora pomogla botowac bylo ostatnie zmiany jak zniszczenie potow.
4
z tibi robia sie zawody kto dluzej zostawi kompa i komu tibia auto czy ng wbije wiecej exp.

Lenny_Valentino 09-01-2008 21:04

@up ja wiem jaki ma lvl moj kumpel... wiem ile wali i jakie ma skile (moj rl friends) a jak widze ze facet wyciaga 150 mniej a ma o 5 skila wiekszego to smiac mi sie chce... moze juz w ogole nie trafia ; d

co do botow to fakt ale uwiez ze to nie tylko zolwie...

hail piraty, gianty, tomby i hail d lairs... boterzy atakuja... sa wszedzie
@edit @down

no oczywiscie ze tak xD lizz i scraby... wszedzie... co sie dzieje z ta gra :(

Sir szofer 09-01-2008 21:56

Zapomniałeś wspomnieć o lamusach z 125+ lvl z botem na Małpach ...codziennie spotykam tam ich z 10 conajmiej xD

--Cienius-- 10-01-2008 08:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lenny_Valentino (Post 1834689)
@up ja wiem jaki ma lvl moj kumpel... wiem ile wali i jakie ma skile (moj rl friends) a jak widze ze facet wyciaga 150 mniej a ma o 5 skila wiekszego to smiac mi sie chce... moze juz w ogole nie trafia ; d

co do botow to fakt ale uwiez ze to nie tylko zolwie...

hail piraty, gianty, tomby i hail d lairs... boterzy atakuja... sa wszedzie
@edit @down

no oczywiscie ze tak xD lizz i scraby... wszedzie... co sie dzieje z ta gra :(

Nie zrozumiales? idz z tym qmplem niech ci pokaze po ile bije Z O L W I E nie inne potwory w wiekszosc innych bije tak samo!

Arur 15-01-2008 05:35

Ja mam tylko 1 zastrzeżenie co do up'a.

Mianowicie sorc na faccu(odrazu mówie że mam pacc)z WoCe(po 40 max.) i z Hmm(80max.)będzie miał bardzo dużego waste na dragach przy czym druid będzie wychodzil na + waląc z HR(80) i z frigo hur.

A sorc ma niby przewage w huncie na Gs mając facc??
Gs będzie doganiał 50-60 sorc'a waląc przy tym spore hity,także trudno jest trawic w Gs'a z flam hura.Więc współczuje troche sorkom na faccu

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:02.