![]() |
@jakbys nie zauwazyl , ja i cienius mowiismy o hitach w zolwie ..
Moj best hit to 298 z mystic blade z 83 swordem . Moze twoj ziom wchodzi na 3 w hydre :<< ? |
Cytuj:
1. 45 lvl to ma twoj kumpel. 2 jestem za zeby ulepszyc zolwie zeby nie byly mocne pojedynczo tylko w grupie aby boty nie mogly sie obtoczyc tymi zolwiami i kazdego po kolei wycinac. z zolwi zrobil sie azyl dla botterow (hail ytr hail de cloud family hail savaare hail zofear) Np zwiekszyc zadawane obrazenia. I tak te obrazenia sa smieszne a jak ktos manewruje to ma 2 klate a nie 6. TO by odstrazylo botterow a nie zwiekszenie 2x defa co i tak botom nie przeszkadza. 3 Nastepna rzecz ktora pomogla botowac bylo ostatnie zmiany jak zniszczenie potow. 4 z tibi robia sie zawody kto dluzej zostawi kompa i komu tibia auto czy ng wbije wiecej exp. |
@up ja wiem jaki ma lvl moj kumpel... wiem ile wali i jakie ma skile (moj rl friends) a jak widze ze facet wyciaga 150 mniej a ma o 5 skila wiekszego to smiac mi sie chce... moze juz w ogole nie trafia ; d
co do botow to fakt ale uwiez ze to nie tylko zolwie... hail piraty, gianty, tomby i hail d lairs... boterzy atakuja... sa wszedzie @edit @down no oczywiscie ze tak xD lizz i scraby... wszedzie... co sie dzieje z ta gra :( |
Zapomniałeś wspomnieć o lamusach z 125+ lvl z botem na Małpach ...codziennie spotykam tam ich z 10 conajmiej xD
|
Cytuj:
|
Ja mam tylko 1 zastrzeżenie co do up'a.
Mianowicie sorc na faccu(odrazu mówie że mam pacc)z WoCe(po 40 max.) i z Hmm(80max.)będzie miał bardzo dużego waste na dragach przy czym druid będzie wychodzil na + waląc z HR(80) i z frigo hur. A sorc ma niby przewage w huncie na Gs mając facc?? Gs będzie doganiał 50-60 sorc'a waląc przy tym spore hity,także trudno jest trawic w Gs'a z flam hura.Więc współczuje troche sorkom na faccu |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:02. |