![]() |
A ja mam Mutlimedie, 1mb i powiem tak :
Skandal !!!! Bezpiecznie moge grac tylko w nocy,w ciagu dnia nigdy nie ma gwarancji na szybkosc polaczenia,w tibi kicki,lagi nieraz takie ze po domku sie nawet nie moge poruszac. Dzwonie i sie awanturuje i co slysze ? ze umowa jest do 1 mb,a w nocy ma pan ponad 1 mb ,to i jest dla nich zrozumiale ze w ciagu dnia moge miec 200 a momentami nawet mniej i tak juz jest. Dlatego pisze skandal !!!! Nic nie moge wskorac.....:( Pozdrawiam |
JA na swojego neta nie narzekam ;]
mam 6 bm sam dla siebie nawet jak scagam jakis film to moge spokojnie expic |
Ja osobiście polecam multimo. Sądzę że gts energis to porządna firma chociaż od niedawna jest na polskim rynku. Mam 1mb/s i 0 lagów no i ceny są konkurencyjne w porównaniu z neo czy netią. I dodać do tego najnowszą promocję "strzał w dziesiątke" (2 miechy po 10zl) to poprostu mioodzio.
Płace obecnie 55zł miesięcznie z umową na 2 lata |
chello 2 mega, Świetnie chodzi...
|
Mam neostrade 256 od czerwca 2006. Od tamtej pory nie narzekam 0 lagow ,kickow itp. Modem thomson. :)
|
Cytuj:
poustawiaj porty pewnie cos poblokowane ;] albo komp nie wytrzymuje tibi ;] |
Cytuj:
|
@Up
Nie słucha "Fazior" bo to debil :D nie zna się i piszę odp. Jakie znowu porty??Zablokowane porty nie spowalniają neta... Teraz kiedy tibia jest "Syfem" atakowana pzred Ddos to wszyscy mają laggi, kicki itp. a co do cs'a to nie patrz na to, bo pewnie ping 19 masz na Polskim serverze, a na australijskim/amerykańskim miałbyś ze 150=200 a co do cyber mychy, to ty może masz zasyfionego kompa. Może używasz opcji hibernuj komputer przy wyłączaniu. Wtedy pamięc ram się nie odnawia i wszystko muli, albo twój internet ma jakieś kłopoty... |
Cytuj:
|
Cytuj:
X(X( Według tego testu netia jest 2 xP a to chyba nie tak ma być PS::Ork: LOL Teraz gdy to pisze necik hula jak nigdy ale to żadkość... |
ja mam dialog 1mb i mam ten internet od hmmmmm.... 5-6lat i zero lag i kickow.(oczywiscie 5 lat temu mialem mniej niz 1mb)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:34. |