Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Jaki wybrać internet ?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=160268)

Panicz 06-01-2008 21:55

A ja mam Mutlimedie, 1mb i powiem tak :
Skandal !!!!
Bezpiecznie moge grac tylko w nocy,w ciagu dnia nigdy nie ma gwarancji na szybkosc polaczenia,w tibi kicki,lagi nieraz takie ze po domku sie nawet nie moge poruszac.
Dzwonie i sie awanturuje i co slysze ? ze umowa jest do 1 mb,a w nocy ma pan ponad 1 mb ,to i jest dla nich zrozumiale ze w ciagu dnia moge miec 200 a momentami nawet mniej i tak juz jest.
Dlatego pisze skandal !!!!
Nic nie moge wskorac.....:(
Pozdrawiam

King Mati 07-01-2008 00:26

JA na swojego neta nie narzekam ;]

mam 6 bm sam dla siebie nawet jak scagam jakis film to moge spokojnie expic

Yamaroo 07-01-2008 00:34

Ja osobiście polecam multimo. Sądzę że gts energis to porządna firma chociaż od niedawna jest na polskim rynku. Mam 1mb/s i 0 lagów no i ceny są konkurencyjne w porównaniu z neo czy netią. I dodać do tego najnowszą promocję "strzał w dziesiątke" (2 miechy po 10zl) to poprostu mioodzio.

Płace obecnie 55zł miesięcznie z umową na 2 lata

Lechista 07-01-2008 16:29

chello 2 mega, Świetnie chodzi...

_LorDZIQ_ 07-01-2008 17:36

Mam neostrade 256 od czerwca 2006. Od tamtej pory nie narzekam 0 lagow ,kickow itp. Modem thomson. :)

Fazior 07-01-2008 19:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pinki (Post 1830530)
co do waszego sporu o neo powiem wam ze to tez zależy od rejonu a co do mojej sprawy to na przykład z obecnym internetem jest tak ze np w counter strike mam dobre warunki ping 19 niema lagow ani kikow a w tibi co kratka stoje w miejscu i częste kiki wiec co do neti jak ona sie ma do tibi bo ze jest dobra to wiem bo okazało sie ze mój sąsiad ma i bardzo sobie ja chwali ale nie gra w tibie i nie wiem jakie warunki w tibi na niej są

hmm właśnie czytam komentarze ludzi co do neti wybieram te najgorsze

no to na tyle ciekawe czy to od rejonu czy od niewywiązywania sie z umowy

poustawiaj porty pewnie cos poblokowane ;] albo komp nie wytrzymuje tibi ;]

Pinki 08-01-2008 08:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fazior (Post 1831693)
poustawiaj porty pewnie cos poblokowane ;] albo komp nie wytrzymuje tibi ;]

człowieku w cs nic mi niemuli a ma o dużo większe wymazania niż tibia a tibia muli jak było by odwrotnie to bym nawet nic nie pisał a co do portów all raczej jest ok

Lechista 08-01-2008 20:59

@Up
Nie słucha "Fazior" bo to debil :D nie zna się i piszę odp. Jakie znowu porty??Zablokowane porty nie spowalniają neta...
Teraz kiedy tibia jest "Syfem" atakowana pzred Ddos to wszyscy mają laggi, kicki itp. a co do cs'a to nie patrz na to, bo pewnie ping 19 masz na Polskim serverze, a na australijskim/amerykańskim miałbyś ze 150=200
a co do cyber mychy, to ty może masz zasyfionego kompa. Może używasz opcji hibernuj komputer przy wyłączaniu. Wtedy pamięc ram się nie odnawia i wszystko muli, albo twój internet ma jakieś kłopoty...

Pinki 09-01-2008 10:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lechista (Post 1833219)
atakowana pzred Ddos to wszyscy mają laggi, kicki itp.

nie no nikt niema kików i lagow a ja mam to przez mojego neta to zawsze był shit a co do cs to nawet na innych zagranicznych servach mam max 50 nawet na jakiś bułgarskich mam po 30 w godzinach szczytu mi sie zdaje ze to może być wina odświeżania bo każda gra ma wymagania co do odświeżania łącza i po prostu mój net nie wydala tego co potrzebuje tibia

Dodo360 09-01-2008 15:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KrEmAs KAc (Post 1828590)
test
same liczby ale mogą ci się przydać;)

Na necie sie nie znam ale ja mam Netie i powiem wam że jest beznadziejna... lagi straszne kicki co chwile często wcale nie moge wejść na stronę żadną nieraz calkiem pisze ze połączenie z netią przerwane...
X(X( Według tego testu netia jest 2 xP a to chyba nie tak ma być

PS::Ork: LOL Teraz gdy to pisze necik hula jak nigdy ale to żadkość...

adammistrz 09-01-2008 20:31

ja mam dialog 1mb i mam ten internet od hmmmmm.... 5-6lat i zero lag i kickow.(oczywiscie 5 lat temu mialem mniej niz 1mb)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:34.