![]() |
Minetka Z***a.......eŚ To
MINETKA TO WSZYSTKO CO NAPISALES JEST NIKOMU NIE POTRZEBNE W KAŻDYM RAZIE NIE MI. :tongue: ;)
CYA |
Możesz napisać że najwyższy level na chimerze ma Naijwus a na calmerze (dodatkowa informacja) jest polak ktory jako jeden z niewielu osiagnal 120 level(pozatym na chimerze rzadzi centrala)
|
Cytuj:
|
Możę i rządzi, ale jak powie ci HUNTED to nie masz się czego bać B)
Moj kumpel ma 50 lev - HUNTED by Del'Toro (dostal go 2 miechy temu i jakos jak przechodził obok jednego to nic mu nie zrobił, a nawet rozmawiali ze sobą ;) |
Na dolerze malutka wojenka byla (jest, bedzie).
Takie 40-100 levelki sie nawalaly w Thais, Parowie wygrali niestety :( Czyli nie ma zmian. |
Setzer Gambler - najlepszy sorc w Tibi???????
Popraw to, bo przecież Cachero [Calmera] jest lepszy od Setzera Gamblera.
|
SECURA:
Data powstania: 11/02 Lokalizacja: Niemcy Najwyższy lvl: 161 Najwyższy magic lvl: 77 Zaludnienie: Pełne Typ serwera: Non-PvP GM: Excessus, Arwin Winddancer Z tym to sie nie zgodze! mam znajomego knighta na 189 lvl :wiking: |
Nowe dane o Celeście
CELESTA:
Data powstania: 11/04 Lokalizacja: Niemcy Najwyższy lvl: <edit> 53 Najwyższy magic lvl: <edit> 42 Zaludnienie: Minimalne Typ serwera: Non-PvP (nie można zabijać innych graczy) |
Na Antica teraz najwyższy lvl to 200 i oczywiście jest to Bubble ale tak to nie mam zastrzeżeń :]
|
jest jedno ale na paceze jest taki gosc gihnx czy jakos tak 119 lvl albo iles tam
|
Bład na Hibernie
Articorz paladyn ma 130 level -.- a bubble ma 200
|
hmmm dawno tu nikt nie zaglądał a przydała by sie konkretna aktualizacja i więcej ciekawostek o poszczególnych servach.
cya |
Zrob cos z tym
Mam male pytanko czy ty uaktulniasz ten poradnik
bo chyba nie. Wiec jezeli mozesz popraw to!!!!!!!! |
ja proponuje zrobic skrypta ktory sam bedzie uzupelnial dane o lvl i mlvl na danym serwie, albo co jakis czas recznie uaktualniac, ale to raczej monotonna robota
|
No nieźle
ale jak bys dodał jeszcze najsilniejsze gildie na poszczegulnysz serverach to by było gites :)
@down Jak jakiś lol mnie zabił podczas treningu a cały eq w bagu miałem to mi się nie chce grać. I raczej już nie pogram.[/quote] Wspułczuej ja miałem tak dwa razy ale niełam się jest kosmodisk :P |
Zaktualizuj bo niema bardzo wielu nowych serwerów.
|
Przynajmniej wiem kiedy mój server powstał i jak było jakiś czas temu.Nieaktualne. :(
|
Może ktoś napisac, o której godzinie jest save serva na Atice?
Z góry thx, pozdrówki ;) |
co najmniej mocno nieaktualne
|
Przydałaby się aktualizacja. :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:00. |