Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Mrokus Fake (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=160448)

Shuki 07-01-2008 22:58

Toż(?) to nawet special nie jest...

Poza tym te kadry przypominają wyglądem siebie, ale są 2 różne... A w dodatku jeśli to miało być śmieszne to jak podjarać dupę fire devilowi?

Drakon 08-01-2008 14:08

Kolejny klon...
Ogół kompletnie zerżnięte od Michossa.
Ja nie wiem, czy wy nie macie lepszych wzorów niż to dno?
KIedyś to ludzie sie wzorowali na Fuciku, For!um, Szatanie, Paskach z tibia.news, w sumie to nie wychodziło im to wiele lepiej, ale jednak lepiej.
Jak szukacie inspiracji, to poczytajcie sobie paski z TIbia.news Jacka Bauera, lub nawet Longina Kerte'a i Tttos2ka (na hunted.pl), do genialnycg może nie należą (a zwłaszcza ostatni denny odcinek Longina) ale lepsze to niż Precel.

A co do tego fake:
Powiem tak, skoro to ma być śmieszne, to najpierw zweryfikuj, co według ciebie bawi ludzi, a nie na spontanei tobie coś sie wyda zabawne i odrazu dajesz to na forum.
Poza tym, dałeś jeden odcinek i już robisz odcinki specjalne, moje pytania: Po co? Dlaczego? Czy ty wogule rozumiesz sens odcinka specjalnego?
Zastanów sie dwa razy zanim cokolwiek zrobisz i napiszesz...

Gargoin 08-01-2008 14:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drakon (Post 1832535)
Czy ty wogule rozumiesz sens odcinka specjalnego?

Ja napiszę co to jest jeśli można :P.

Odcinek Specjalny (OS, oes) – fragment trasy rajdu samochodowego poprowadzony najczęściej po zamkniętych... oj to nie to xD

Odcinek specjalny to odcinek, który jest wyrwany z kontekstu (jeśli fake ma fabułę). Robiony na specjalne okazje, np. Wigilia, moje urodziny, powstanie mojego nowego fake'a itp.

Dobra definicja? :- (

Avios 08-01-2008 14:59

Cytuj:

Odcinki Dodatkowe:
ORAZ K****

Cytuj:

Specjalne Błędy (Pisać SB czy cóś byle nie "jajko") :

Pasuje k**** czy może mam wam du** lizać?!

Cytuj:

, co według ciebie bawi ludzi,
Najpierw mnie rozbawiło, a potem dla pewności kumpli popytałem i oni odpowiedzieli, że dobre...

wojcio14 08-01-2008 16:30

o.O uwolnił TaJgErA xD

fejk jest nie śmieszny 2,5/10

Virusmaxi 08-01-2008 19:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Avios (Post 1832585)
Najpierw mnie rozbawiło, a potem dla pewności kumpli popytałem i oni odpowiedzieli, że dobre...

Taa, widzę że jesteście bandą dzieciaków. Bo taki "humor" to tylko dzieci rozśmieszy.

Poprostu Pitbul 08-01-2008 19:25

/me wkurza się widząc takie paski.
1/10

Avios 08-01-2008 20:05

Dosyć... Tak to jest jak się fake komuś nie podoba :/ Z trzech powodów można przestać robić fake'i :
1. Nie chce ci się robić.
2. Nie masz inspiracji, ni nic! Zaczynasz robić z wielkim zapałem kończysz na DNIE ;o
3. Zjechali cię komentami. O.o

Z powodu 2. i 3. nie robię dalszych odcinków chociaż mam KILKA pomysłów ;p

Może kiedyś do tego wrócę, ale teraz będe robił zamówienia z "Grafiki na zamówienie".

P.S.
Virusmaxi
Może i mam 12 lat ale to nie znaczy, że ja i moji kumple to - jak ty to powiedziałeś - "banda dzieciaków".

dalione 08-01-2008 20:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wojcio14 (Post 1832721)
o.O uwolnił TaJgErA xD

fejk jest nie śmieszny 2,5/10

Coo ty gadasz ! On pokazal pazur xD

Fake.. no nawet śmieszny ten twój CHumor xD dobraa dam ci 7/10

Virusmaxi 08-01-2008 22:18

Cytuj:

Virusmaxi
Może i mam 12 lat ale to nie znaczy, że ja i moji kumple to - jak ty to powiedziałeś - "banda dzieciaków".
Wiek tutaj nie ma nic do znaczenia, można mieć 22 lata a i tak nadal można zachowywać się jak dziecko.

Ten fake ma poprostu taki poziom.
btw. mam 13 lat.

I nierozumiem dlaczego przestajesz to robić bo ludziom się to nie podoba. Jak lubisz robić fake, to rób, nikt ci nie zabrania, a może komuś się podoba? Co z tego że jadą?

Drakon 08-01-2008 22:27

@3xup
Jak ja widze gdzieś grupe 12-latków, które co chwile sie śmieją z byle czego (a w tym wieku tak jest) to nie widze innego określenia niż "banda dzieciaków", no chyba że mnie wnerwią, to wtedy są "bandą gnoi"
@up
Wkleiłeś mi sie :|
@topic
dobrze ze w pore kończysz ten fake, nie powiem że zapobiegnie to twojej kompromitacji, bo i tak już się ośmieszyłeś, ale takiego czegoś i tak nie było sensu ciągnąć.
Przestań się już tak bulwersować, bo to ci nic nie da, co gorsza jeszcze ci żyłka w skroni pęknie i będziesz nas potem o swoje kalectwo obwiniał. Uważasz pewnie ze to my jesteśmy źli bo ci fake zjechaliśmy, ale my go zjechaliśmy tylko dlatego że był ku temu powód, a zły jest ten kto daje złe fake, dające okazje takim hienom (jak ja xD) sie nad nim pastwić <joke>

Mam adzieje że twoje grafiki będą na lepszym poziomie niż paski.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:47.