![]() |
OWN3D
W ocenę opisową się przy czymś takim nie bawię XDD 0/miljart!!!11oneoe |
@hubkaa
Daruj sobie , rozmawiałem z gargoinem na gg i wcale mu nie mówiłem jaki będę miał nick...Mogę tu wkleić całą rozmowę prosto z archiwum.. |
Dawajcie mi sobie ostrzeżenie ale edytowanego posta nikt by nie zauważył to drugi..Bynajmniej tak myśle..
4# http://img178.imageshack.us/img178/2223/pasektq2.png I postanowiłem wydawać to jako komiks bardziej..przykład to że tekst jest podłączony do postaci(linia). |
Cytuj:
@topic: Ahh...Twoich fake'ów mam nie komcić, bo moje oceny są kierowane tym że jesteś Orogiem i tak dalej...blablabla... * - dla tępych: Autor gadał z Gargoinem i nie powiedział mu jaki będzie miał nick. |
/me leje ze śmiechu na wypracowanie z polskiego.
Ahhhahahhhahhahaha...Orog, twoja inteligencja jest zabójczaaahahaa... |
/me Wali ROTFLa czytając wasze posty.
/me Mówi, żebyście przestali. 0/10 |
Stolik, kreseczki czarne i niebieskie. Biały outfit.
Ogólnie to: Cytuj:
|
@up
Może być się skapnął że taki stolik ma być , niebieskie krechy to podłoże a czarne to połączenie to tekstu po to komiks? co za koleś.. @topic oceniacie fake po tym że jestem orogiem :< przyznaje fake nie jest piękny ale wy na serio przesadzacie , nie wiele lepsze paski dostają 5/10 , arantir czy jakoś tak bodajże..oceniajcie fake normalnie , a jeśli nadal się uczepicie to i tak będę robił bo to dla przyjemności jest Fake ma się rozkręcić -.- 5# http://img90.imageshack.us/img90/1122/pasek5hq1.png 1 kadr - błąd. Mialo być "szef mnie zmusił do pracy z hakerem" sry |
Ukradłeś grafikę z WoPa! -10/10
P.S. Ja już nie kradnę :p |
@up
nie no , co za...albo nie. 1. No i co? bożeobożeoboże 2. Czy ostrzeżenia na początku tematu nie dociera? 3. żal? Dalej oceniacie po orogu. |
-orog
-wszystko ;* |
Usunąć .
|
Czy wiesz, że:
Matix nie uśmiał się oglądając tego fake raczej poczuł coś podobnego do żalu., Matix woli precla, Matix'owi jest żal tego typu fake'ów i ich wykonawców Dziękuje. |
OTS ME, Dziury w łóżku i w komputerze, komputer nie twój.
Ogólnie to: Cytuj:
|
orog rlzzzzz jeftef mojim fańem ju ar de czempion
AUUUUUUUUUUUUU to bolalo to takie brzydkie.... QPA nie ocenie bo szkoda mego wysilku |
@up2
jak ku** mać walona gdzie ty tu masz ots me co? @topic I tak będę robił..zaniżacie się oceniając po orogu.. |
Stare ale "jare":
czy wiesz że?: Rayza poczuł zażenowanie ze coś takiego jest na forum? Rayza uważa ze to Ots Me? Rayza uważał kiedyś ze Paski są świetne? a teraz myśli na odwrót? |
Usunąć .
|
Cytuj:
|
Czy wiecie, że:
W tym temacie śmerdzi, W tym temacie robi się spam, W tym temacie grasuje na nas Orog "uahahhaha" W tym temacie wszyscy naśladują Matixa ;d |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:41. |