![]() |
Ten fake już robiłem dawno temu, takie były efekty, to była moja pierwsza praca*, może niedługo stworzę kontynuację, kto wie.
*edit dróga praca, pierwszy fake to był five-image story o nożach z TESCO - żenada |
Nieee no to nie jest zle... Jedyne co mi sie nie podoba to:
-Znikający kapelusz ,,DZIEWICY" (przy dziewicy spadlem z krzesla). -To ze podczas spalenia domu zaczely sie palic wisienki, a nie stół. -Dziwna ufność wobec wszyskich głównego bohatera -Pojawiajace sie i znikajace przedmioty np.: Miecz OGNIA! To co mi sie podoba: Zmiana DZIEWICY w faceta (to śmieśniejsze niż twoje żarty) Outfity (niestety jak mówią inni nie sa twoje chyba...) Oceny nie daje bo nie lubie __________________ ... NIE CYTOWAC MNIE ANI NIE PISAC KOMENTARZY ZWIAZANYCH Z TYM KOMENTARZEM I TA WYPOWIEDZIA |
Korzystałem z gotowych outów z arsenału.
Jak tłumaczyłem robiłem to za czasów tibi 8.0, tam był tylko facet na łóżku, o ile się nie mylę. Kapelusz nie zniknął, tylko go zdjęła, bo w domu sie w kapeluszu nie chodzi :D Teraz mam w planach nowe dzieło. Outy robione od zera, sprity z Tibi 8.1, i oczywiście dostosuję się do zaleceń Torog Velrocka :) |
fake bardzo dobrze sie oglada/czyta nie sluchaj jesli ktos ci minusy wilicza w nieskonczonosc pZdRB)
|
Fake nawet fajny, zdaje mi się, że go jakiś czas temu widziałem w jakimś temacie ale nie pamiętam czy to ten.
|
Ehh
Fake nawet nawet :p eee daje 7/10
----------------------------------------------------- :blazen: :glupek: |
czekam
ziomus czekam na dalsze losy dziewicy :]
|
Cytuj:
|
7/10
+Za chęci -JPG -.- -Mało efektów Planujesz 2 część? Koniecznie nie rób JPG!. Pozdrawiam |
Pozbawić dziewice dziewictwa! Pozbawić dziewice dziewicwta! Pozbawić dziewice dziewicwta!
A tak na poważnie, to całkiem fajny fejk, mimo braku jakichś extra duperszmitów, dosyć długi odcinek (jeżeli każdy taki będzie, to duuży +), i ogółem szpox ^^ |
0o
Fajny fake w koncu cos dla odmiany niebylo mnie dawno i moze milszy sie zrobilem xD Fake jest r0x r0lez 9/10
B) Post By Triplonq Enterprajsys xD |
Kurde, koles ma niezly instynkt, odrazu wyniuchal dziewice ...
|
takie trochę dziecinne:baby: 5/10
|
Super Fake !
|
jezu.. falanga archeologów..
|
Cytuj:
|
Fejk SUPER czekam na kolejną część jesli będzie
|
mały bląd sorki za ten post
|
Na szczęście nie będzie.
I przestańcie w końcu odkopywać stare tematy i w nich pisać -,- sam to robie xdd |
@up
Nom, nowsze moje fejki są normalne, a nie gówno na kółkach xD :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:30. |