![]() |
Rano jak skilowalem pod Sun Tower to Grax po blessy przyszedl xD.
Pierw myslalem ze dopiero kupuje po opence ale potem sie dowiedzialem ze sie wylozyl :D ma ktos filmik z akcji ? ;s |
Cytuj:
Nie pozdrawiam. |
Aha
Ja nastomiast pozdrawiam. |
Kafar, nie ma Cie w grze a nie chce mi sie sprawdzać co pół godziny, więc : Gratz 100;) (Do dziś nie zapomne jak 28371283 osób pisało gz100 itp, co było naprawdę w*****ające, co nie chłopaki? :D)
|
Gratz Kafar =)
|
Cytuj:
LOL, mysłałem że to cenzuruje wyraz na k. a to cenzuruje w. n e r.wia/ja.ce LOL LOL ROFL |
#up
W moim przypadku raczej nie zdążyli się spytać wiele razy ile %, bo wbiłem w 1 dzień :s. Dobra, back to the topic/Wracamy do tematu. |
Dzieki wszystkim ;)
Wracajac do wojny Keeph Jan 17 2008, 22:09:36 CET Killed at Level 117 by Victeron and by Cria Andan padl podobno za to ze byl spy. 22:14 Dance Van'Thorn [112]: mozesz napisac na forum tibia.pl 22:14 Dance Van'Thorn [112]: ze czekalismy na nich na open 22:14 Dance Van'Thorn [112]: i nie wyszli Kharm napisal na forum (com) Im neutral in this war. see ya Mozna tak sobie odejsc od war?:D |
@up
Gadał z Russelem i Nizahem, wygląda na to, że nie mają nic przeciwko. |
[CHAR]Punntiet[/CHAR]
Jan 18 2008, 12:09:04 CET Killed at Level 75 by [CHAR]Tenshinkhan[/CHAR] |
od ss kilku typow z rise sobie expilo spokojnie.Potem ubili
Punttiet Jan 18 2008, 12:09:04 CET Killed at Level 75 by Tenshinkhan potem oath i avis zrobilo mas loga i ubili Tenshinkhan Jan 18 2008, 12:23:58 CET Killed at Level 124 by Immortality Master and by Vince Van Helden :) btw. kto to jest Immortality Master? i w jaki sposob padl wczesneij od cria i kudiniego? |
Padł na OB koło przejśćia ankh/dara i przypadkiem znalazł się dzisiaj z nami. ;)
|
Czyli frag na nim sie liczy?
|
Cytuj:
|
@up
Ta frag sie liczy mozesz dodac :evul: @Fureyka Keeph padl przez male nieporozumienie :/ Ale juz wszystko wyjasnilismy :P |
Cytuj:
tez mnie to zastanawia ... |
Cytuj:
|
@
KAFAR nie interesuj sie tak :[[[[[[ !! xdd |
Cytuj:
Czyli mam go dodac do fragow Oath ? Czy tak jak magnusa (kiedy padl za to ze niby spy) do fragow zwiazanych z wojna? To chyba 2 identyczne sytuacje. |
Nie to zebym sie podniecal fragiem ale troche zdziwilo mnie zachowanie twoich kolego tenshi. Tylko sie zalogowalismy oni juz byli wylogowani. A wiem ze bylo was z 8 przynajmniej, wystarczylo sie ustawic w defensywie gdzies xd
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:03. |