![]() |
dołączam się staż 2 lata na Harmonii 69 RP i 40 MS
Teraz zorbie knighta :D name : Kate Motio |
@up
Character Kate Motio does not exist. Żałosne :D I nie wiem czy warto grac jak tam jak nikt nie kupi PAcc xd |
@up Ja kupie ;p
Mój nick: Dante Motio 'Wchodzę w to'... Życzę miłej gry. ~ Th'b |
Dołączam sie do rodzinki :)
Mój nick: Uber Motio Życzę powodzenia:] |
<too_old_to_be_true>
|
hmmmm....wchodze w to gralem kiedys na xerena muj 1 swiat na kturym gralem muj 1 har itd xd ale po okolo 1,5 roku grania tam ja i moje ziomki odeszlismy na furore poniewaz byl war polacy kontra szwedy a polacy nie umieli sie zgrac nawet zabijali swoich ... wkurzylem sie i muwie bb :/ gralem na furce ale chetnie wruce do gry na xerenie^^ z jakimis porzodnymi graczami;p wchodze w to^^ jesli nadal przyjmujecie;p
|
jasne ze przyjmujemy ! zglos sie tylko do lidera na 1 stronie jest jego gg. I jechana z lvlem , jaka prof wybierzesz.??
|
@up narazie jako jedyny mam sorca;p
|
No i nie wiem po co wam to tam goscie graja po 3h max i po 3 osoby gra ja wracam na aldora.... GL
@down ale ta 3 osoba to jestes ty ;P |
@UP
ja gralem malo bo mam tez pare spraw do zalatwienia w rl poza tym nie chce sie skillowac ale jak juz wyskilluje to bedzie PG :D |
ta zauwazylem ze malo ludzi gra-.- tylko ja prawie ciogle onnline-.-
|
Arack mam pare spraw do zalatwienie wiec nie bedzie mnie dzien czy dwa
prosze o wyrozumialosc :P |
dobra spoko ale wezcie wogule tyle osób mam an vip z family ale polowa sie nawet nie zalogowala jesli ktos nie chce grac na xerenie to niech napisze posta tutaj a nie ja sie ludze ze ktos wkoncu wejdzie:/
|
<too_old_to_be_true>
|
Mógłby ktoś z szanownych adminów oczyścić ten temat??
<too_old_to_be_true> |
elosza chetnie zagram na xerenie ale pod innym przydomkiem Evulmotio (mam pacc) wiec pewnie sie przydam jak cos msg in gam ;)
|
<too_old_to_be_true>
|
odświeżam rodzina istnieje i gra !! WIEC JEŚLI CHCE KTOŚ DOŁĄCZYĆ NIECH DOŁANCZA :D Ja gram i narazie skiluje :P Kate motio
|
Dołącze!
Właśnie jestem po haku chętnie pograłbym na serverze pvp lecz niemam żadnych znajomości jak wiadomo na pvp bez znajomości to raczej grać sie nieda dlatego chcem dolaczyc :) moj nick to Toxic Motio.
|
swietnie zapraszamy :D :):):)
Ja nadal skiluje jak cos odpowiem w tibi nick : Kate Motio Niedlugo rusza fotki z rodzinka :D Zapraszam do dolaczenia do rodzinki B) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:56. |