![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Imię: Xeremon Świat: Candia Dobrze dobrane argumenty zawsze mi imponowały. |
pomysly na PA:
1. wkurzyc spokojnie goscia, zeby zaczal ciebie obrazac - za obrazanie placi. 2. "i'm first here" - wjebac sie na respowisko z cytatem. gosciu nie wytrzyma i walnie wiazanke. za obrazanie (fayter dostal PA zmodyfikowane, odgrazal sie, ze go ubije). 3. dotykanie loota - zobaczysz w czyjegos loota - placisz. 4. AFK-owanie - nie odzywasz sie - placisz. 5. Ostatnio bardzo popularmy sposob - na boota - piszesz priv. nie odzywa sie - na bank boter. ubijasz i kazesz sobie placic. gorzej gdy "boter" na kolege h lvl - role sie odwracaja, a tak przewaznie jest. 6. Outfit - to jest najzabawniejsze - byly rozne wersje. szwedzi ganiali za bialo- czerwone kolory. teraz jest ich tyle, ze zawsze sie znajdzie "bez czapki". 7. zawsze popularny sposob na arcanii - "na kolege" - ty wiesz kogo ja znam, jestem rl Bubble - masz ...... i takie tam drobiazgi. h lvl sciaga myto a ty masz reputacje "nie do ruszenia". powod niewazny, wazne zeby byl kolega z h lvl-em. 7. |
Cytuj:
|
Zeewor: sry
Zeewor: but Zeewor: arcania is arcania |
nie wracam
raczej opisuje schematy z ktorymi mialem kontakt arcania to tylko arcania tibia to tylko gra a hamstwo czy wirtualne czy rzeczywiste - pozostaje hamstwem |
Cytuj:
zapomniales dodac zbieram na chora anie jestem z fundacji polsat dawaj bohy na skladke znam kogos kto tak robil ;p |
heheheheh no tak dobre dobre :P ps pisze ze szkoly na 'makintoszu jablku' wiec sie nie smiac jak jakas literka sie nie wklepie.
przypomnialo mi sie jak mialem 40 lvl jeszcze we wakacje :P stoje na pohu gosc mi zrobil zakletego spira (ta cos tam ten spir na e mial, nie pamietam) no to widze wyverna na yellow leci do przodu a mowie walne se ja no to walem best hit akurat wtedy wszedl xD pozniej widze biega jakis 46 pallek za ta wyvka mowie sorry nie widzialem go wyvka leciala do przodu, za 2 minuty reyilin sie zjawil no i tak stracilem c legi :) stare czasy, bo teraz juz lio nie mam ;( no ale znowu zaczynam gre na arcani stopniowo, bo neta nie bede mial na laptopie ;] btw moj nick to leoneek, BUY MAMMOTH FUR CAPE XD pozzzzzz |
Co ?
|
no i kto ma fajny avatar ? <<<<<<<<
|
widze popularne staly sie avatary w postaci dolnych partii ciala kobiety...
|
no pewnie xD ale ja dupki nie pokazuje :>
|
Misiek Shady największy Pa ,a jak nie chciałem mu zapłacic i kumpel napisał to zaraz Medvih mu dupe ratował...
Arcania is Arcania |
Ja tam do PAowców nic nie mam, bo doskonale wiem, że to co oni teraz robią (co oni w ogole takiego robią ?) to ja bym robił codziennie i to bardziej stanowczo.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:05. |