![]() |
Nawet się nie pytaj bierz blue robe.
+Lekkie +Będzie Ci towarzyszyć bardzo długo. +Ładnie wygląda. -Mniej Arma niż Crown ale czy ty jesteś knightem. |
Cytuj:
Zdecydowanie B robe.Sam,B robe nosze :) |
na tym lvlu b robe puzniej zmien na golden armor i styka;)
spodnie to blue legsy^^ platinum amulet bohy demon helmet demon shield takie moim zdaniem jest najlepsze eq dla pallka przynajmniej od 40~50 lvla |
Koledzy ja jako jeden z tych którzy wiążą że crown armor jest leprzy ,a dlaczego? Już mówię:
1-Ma więcej arma o 2 i kosztuje około 2 k więcej (i co z tego ze masz mniej miejsca na speary co 3 mniej uniesiesz) 2-Jak załapiesz laga albo ci sie int.. wyłączy to masz mniejsze szanse na przeżycie :) To już zalerzy od ciebie co wybierzesz możesz b robe i rób co chcesz ja twierdze ze crown armor jest leprzy (to jest moja decyzja ;P:D ;) :cup: |
moim zdaniem plate legs
|
oczywiscie ze lepiej blue robe szczegolnie dla palka ja mam blue robe blue legi i hat of the mad nienarzekam i pieknie to wyglada wszystko niebieskie a i do tego vamp shield tez niebieska hehe
|
Kupuj B Robe
Ctrl+r a świat bendzie lepszy |
Paladyn to postać, która walczy z dystansu i nie potrzebny jest ciężki pancerz. Od tego są knighci a zresztą jeśli walisz slabsze potworki to crown arm. nie jest potrzebny.
|
Cytuj:
@topic Blue robe 100% ;-) |
zdecydowanie blue robe, ponieważ jest lzejszy i wiecej capa bedziesz mial na speary royal speary bolty itp.
:) |
Cytuj:
@topic Bierz blue robe. Zawsze uniesiesz te 2-3 speary więcej albo ten bp manasków więcej. Arm Ci nie potrzebny bo i tak walisz z dystansu. Ja mam 57 lvl i nadal chodze w b robe ;) |
Blue robe lepsze.
A i uważajcie na neranie na gracza Globetrotter Sprzedaje zamiast BR blue cape. mozna sie pomylic jak jeszcze was wykiwa ze tibia jej zle chodzi. w kazdym razie uwazajcie ;) pozdro |
Kup leather seta lekki i tani :-)
|
Oczywiście że Blue Robe bo lzejsze i tansze nie wytracaj szajsu ;)
|
Bezapelacyjnie b-robe.
Zastanawia mnie ile jeszcze osób napiszę,że lepszy b-robe. |
ja ci polecam Madzik Plejt Armor sam go uzywam moijm Elite Paladinem i joz raty mi nie zadajom hituw
Ps. ile jeszcze ludzi napisze blue robe ? @up o ile sie nie myle to ty wlasnie napisales blue robe poraz 100000 |
mamutho fur cape
kup mamutho fur cape lżejsze o 2 oz o 1 mniej ara ale i tak bijesz z dystansu a kosztuje na niektórych światach nawet o 10 k mnie niż b robe
Ja w mamutho biegałem na rp do 70 lvla mój kolega ma 108 rp i nadal ma mamutho ;p;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:19. |