![]() |
Film beznadziejny. To już na ape city miałem lepszy exp na porównywalnym lvl...
|
zgadzam się z tobą araxivon ten erotic to jakiś zjeb
|
sorcem da sie tu wyciagnac 70k expa w niecale 25 minut.. (64 lvl) ofc bijac banshee i te szitty ;]
|
Cytuj:
|
Forum-miejsce,gdzie wygłasza się swoje własne poglądy na dany temat i nikt swoich poglądów nie może narzucac a odbiorcy nie moge krytykowac wypowiedzi.
@mówi Nie jest to jakiś specjalny wyczyn. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@down hahahahahahahahahah ; D ciśniecie ciśniecie, gówno o mnie wiecie ale jazda chłopaki, ciśnijcie mocniej o moim wieku w końcu wszystko o mnie wiecie, yea jazda |
Etoric wyjdz z tego forum i zbanuj sobie konto to wysle Ci jakies pieniadze za to :< zrob nam wszystkim prezent ok? aha podaj nr.konta bankowego mamy bo za mlody jestes leszczu ;p
|
Cytuj:
|
Hmm duże ryzyko deda tam ;p, ja na twoim miejscu lał bym dragi i dle ;]
REHOST http://www.chomikuj.pl/wojtas92/cam/ruin_004.rec |
Cytuj:
"Pokazać siusiaka dla kolegów" jest poprawne, a jakbyś nie wiedział co to znaczy to ja ci wytłumaczę: Pokazać pałę specjalnie dla kolegów, akurat komu ma pokazać to etoric nic nie napisał ;<. a teraz: SSIJ |
Może i forum jest od tego by krytykować itp. ale Etorica już chyba ponad połowa forum ma dosyć. Sry za off ale taka prawda.
|
przynajmniej jest sie z czego posmiac jak probujecie (bo nie oszukujmy sie, to sa tylko proby) jechac po etoricu
|
Cytuj:
by zrozumieć powyższy tekst zróbcie sobie funkcje y=|2x+3| @down czy ja mam nick 3t'r1-c? |
up:
Z innych się śmiejesz, a sam nicki przekręcasz. (; |
Cytuj:
Piszesz to w każdym temacie, bez wytykania jednak konkretnych błędów. I w ogóle to zaczyna mnie w*****ać "nagonka na etorica", cokolwiek by on nie zrobił. Ja rozumiem, że sie nie trawią z rybą i silverem, ale jak ty zobaczysz, że oni źle o nim piszą, to stawiasz takie kretyńskie posty. Pomyśl zanim coś zrobisz :/. |
Co jest na tym ape city i gdzie to jest??
|
Ja tam lubie Etoica bo ma fajny podpis a nooby sie do niego dojebaly o glupoty ,spokojnie ludzie.
|
@pol_lop
Rzuc sie w gowno i udawaj ze plywasz czlowieku zal mi ciebie dales shit i kazdy ma prawo to skomentowac jak chce @Agro'pol idz do tematu 95-99ed on warlocks i tam liz dupe swojeu mastahowi |
elitarny ziomek shit to twoj stary ^^
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:28. |