Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Berylia - Oszust powinien byc bann? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=162324)

Rohas 22-01-2008 19:21

Po 1 na tym forum nie toleruje sie kupowania haróf pszes kolekóf itepe, a po 2, jak ktos odpowiada w twoim temacie (chocby nie wiem jak glupio odpowiedzial), to go nie obrazaj, ani wyzywaj, tylko nie patrz na jego posty - proste.
*dałn
Takie z tej gry rpg, jak z koziej dupy tromba :/

saracen 22-01-2008 19:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lu'tek (Post 1855119)
zal odpowiadac takim dziecia jak wy ;/

Wiec teraz wypi~rdalaj na torg, tylko tam toleruja takich dysortografow-allegrowiczow nie majacych pojecia o RPG. Cya.

Lu'tek 23-01-2008 14:18

omfg

juz na samym poczatku zaczeliscie namnie najezdzac wiec jak tu sie nie wqrwic ? -.- a po 2 robilem tego chara od poczatku z qmplem 4 fun bo chcial miec noobchara i teraz mi go dal i sobie gram :) powiedzcie mi poprostu czemu niemogl ktos napisac ze niemoze dostac banna itp tylko odrazu "jestes noobem dzieckiem niemoze dostac za to banna" -.-

Christoph 23-01-2008 17:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lu'tek (Post 1858431)
czemu niemogl ktos napisac ze niemoze dostac banna itp tylko odrazu "jestes noobem dzieckiem niemoze dostac za to banna" -.-

Bo uzytkownicy forum Tibia.pl są wylewni i prawdomówni :P

Przepraszam, musiałem.
Zamknijcie już ten temat, albo wywalcie.

Verte 23-01-2008 20:02

Złodziejstwo jest częścią tej gry i nie jest karane. Nie mówię oczywiście o wyłudzaniu kont, ale o samym klimacie.
Trafiłeś na thiefa który wykorzystał Twoją łatwowierność.

Kajulec 24-01-2008 03:05

Chcialbym tylko dodac, ze w swietle Tibia Rules powinienes bana dostac Ty, a nie ten ziomek. Sharowanie konta jest zabronione w przeciwienstwie do okradania innych graczy w grze.

Fulcrum 24-01-2008 17:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maste'rsu (Post 1855977)
Czy ty jestes tak Jeb...ęty że musisz se kupowac hara ??? Jak ktoś wspomniał wyżej szanujemy zasady Tibia.Rules !!! A co do kupienia wydałeś pewnie 100zł za hara wartego 20zł i pytanie czy nie warto zbierac pieniąrzki na Pacca lub cos innego np. Kwiaty dla Babci , Nowy kom itp. Czy tak trudno wbic 50lvl ??? Według mnie
1-jestes noobem
2-dzieciak który dostaje orgazu jak widzi napis You andence to (cos tam)
3-Idz z forum i nie wracaj nie chcemy tu takich co fakaja za pomoc !!!

PS: Prosze wypisac błedy staram sie ćwiczyc pisownie i każde slowo pisze 10x :cup:

Jeżeli każde słowo piszesz 10 razy to co jest z tobą jak liczysz 3(x+y) ?:D

@topic
Nie może dostać bana, ktoś po prostu Ciebie oszukał to tak jak jedziesz autobusem z odtwarzaczem MP3 i ci go ukradną a koleś miał ,,niewidke" xD nie złamał regulaminu tibia rules

Pozdrawiam

Duch Niespokojny 24-01-2008 18:08

Jeżeli za każdy rzut kostką bierze 200 gp, a nagrodą jest blue robe, to statystycznie na 6 rzutów w pięciu zarobi po 200 gp, czyli 1k w sumie, a w jednym straci blue robe warte co najmniej 10k. Czyli średnio wyjdzie mu -1.5k na rzut. A więc można się domyśleć, że albo koleś założył tibijską instytucję charytatywną, albo jest oszustem ;)

Kastia 24-01-2008 18:15

Zal ;| Za takie cos nie ma bana ;P Koles moze cie oszukiwac ile bd chcial a CIPy nawet palcem nie kiwną >.<" Widac ze kupiles ta postac :baby:

Lu'tek 24-01-2008 21:03

dobra, dobra juz to rozumiem ^^ ze niemoze dostac banna :P moze i widac ze noobie ale kazdy gracz zaczyna jako newbie :)

i ciesze sie ze sa ludzie ktorzy odrazu nieflugaja na innych :)

mozna usunac temat :)

mc200 24-01-2008 21:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lu'tek (Post 1861051)
ale kazdy gracz zaczyna jako newbie :)

Noo, niektorzy nawet swoje postacie robia i o zgrozo siedza na rooku do 8 lvla !!!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:30.