![]() |
Po 1 na tym forum nie toleruje sie kupowania haróf pszes kolekóf itepe, a po 2, jak ktos odpowiada w twoim temacie (chocby nie wiem jak glupio odpowiedzial), to go nie obrazaj, ani wyzywaj, tylko nie patrz na jego posty - proste.
*dałn Takie z tej gry rpg, jak z koziej dupy tromba :/ |
Cytuj:
|
omfg
juz na samym poczatku zaczeliscie namnie najezdzac wiec jak tu sie nie wqrwic ? -.- a po 2 robilem tego chara od poczatku z qmplem 4 fun bo chcial miec noobchara i teraz mi go dal i sobie gram :) powiedzcie mi poprostu czemu niemogl ktos napisac ze niemoze dostac banna itp tylko odrazu "jestes noobem dzieckiem niemoze dostac za to banna" -.-
|
Cytuj:
Przepraszam, musiałem. Zamknijcie już ten temat, albo wywalcie. |
Złodziejstwo jest częścią tej gry i nie jest karane. Nie mówię oczywiście o wyłudzaniu kont, ale o samym klimacie.
Trafiłeś na thiefa który wykorzystał Twoją łatwowierność. |
Chcialbym tylko dodac, ze w swietle Tibia Rules powinienes bana dostac Ty, a nie ten ziomek. Sharowanie konta jest zabronione w przeciwienstwie do okradania innych graczy w grze.
|
Cytuj:
@topic Nie może dostać bana, ktoś po prostu Ciebie oszukał to tak jak jedziesz autobusem z odtwarzaczem MP3 i ci go ukradną a koleś miał ,,niewidke" xD nie złamał regulaminu tibia rules Pozdrawiam |
Jeżeli za każdy rzut kostką bierze 200 gp, a nagrodą jest blue robe, to statystycznie na 6 rzutów w pięciu zarobi po 200 gp, czyli 1k w sumie, a w jednym straci blue robe warte co najmniej 10k. Czyli średnio wyjdzie mu -1.5k na rzut. A więc można się domyśleć, że albo koleś założył tibijską instytucję charytatywną, albo jest oszustem ;)
|
Zal ;| Za takie cos nie ma bana ;P Koles moze cie oszukiwac ile bd chcial a CIPy nawet palcem nie kiwną >.<" Widac ze kupiles ta postac :baby:
|
dobra, dobra juz to rozumiem ^^ ze niemoze dostac banna :P moze i widac ze noobie ale kazdy gracz zaczyna jako newbie :)
i ciesze sie ze sa ludzie ktorzy odrazu nieflugaja na innych :) mozna usunac temat :) |
Cytuj:
Noo, niektorzy nawet swoje postacie robia i o zgrozo siedza na rooku do 8 lvla !!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:30. |