![]() |
Nice ale mi to sie nie uda :( ale poradnik bardzo ladnie wykonany 10/10
|
hahaha dobrze, ze siedze 8o
ten poradnik to zart?! heh... |
Poradnik fajowy, jak bułka z masłem. Tylko bułki czasem są nieświeże. A masło raczej zawsze dobre. Żarty żartami, poradniki poradnikami.
|
super poradnik postarałeś się :)
|
;)
jedna nocka to pikuś
zrob 2-3 nocki ( spiąc przy tym 5 godzin ) bez przerwy to wtedy powiem ześ jest mistrz poradnik wporzo nawet :) pozdro ziomek :) |
Gratz i dzięki! Uwaga, działa! :D
http://img444.imageshack.us/img444/9...alibul2nu9.jpg To mój loot 8h (od 1 do ss) :DDD Dobry poradnik, naprawdę ;d |
hmm myśla każdy człowiek inaczej znosi brak snu i co innego na niego działa pobudzająco wiec w 100% ten poradnik sie nie spisze... ale myślę że szkoda marnować noce na tą grę...
|
Widzę ,że poradnik się przyjął Gz autorowi ;)
Co dla tych którzy mówią ,że noc jest do spania to zapraszam na studia :D |
Ujmę to tak : Poradnik dobry.. ale osobiście to ja nie wstaje o 1 w nocy xD Po co spać wtedy za ten czas też kilka % wbić można.. a pozatym jakbym miał nastawić z 5 budzików to by mnie starzy zabili :D
Wiele z tych sposobów znam jednakże z chęcią spróbuje tego "Pluszowego Misia" xDD Co innego by tu powiedzieć GZ !!! Ale oczywiście nocki tylko jak się jutro szkoły nie ma :P |
Dzisiaj robie 10 nocke z rzędu. Mój sposób to wstać o 13,14 i tyle.. Oczywiście nie gram w Tibie !
|
Poradnik piękny aż łza sie kręci w oku;(
tym sposobem zrobiłem już 11 nocek.:evul::evul::cup: |
Ciekawe dlaczego ponad 90% negatywnych odpowiedzi zostało skasowane?
|
spoko poradniczek:)
mój sposób to tylko przemożyć sen a potem tylko herbata albo kawa i już:P |
Poradnik dla uzależnionych dzieci neostrady... żal :]
|
Cytuj:
|
ok juz wiem jak robic nocke !11111
|
Dzięki, zawsze wymiękałem gdzieś o 3.00 :P. Dzięki :p Nawet fajny poradnik
|
Spoks
Mo ze być, ale dla mnie wystarczy jogurt bułka i dostęp do neta xD
|
az chce sie nocki robic !!! :p
|
Poradnik starannie napisany, jednakże mi się nie przyda, chcę tylko pogratulować autorowi za pomysłowość.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:16. |