![]() |
Cytuj:
|
Jakim programem montowałeś ten film? Bo szukam jakiegoś softu tego typu a aż za dużo tego w necie i wolę sprawdzone opinię.
A film niezły. |
Cytuj:
Zrozum chłopie, że ten film ma inny sens niż Ty sądzisz. Nie przedstawiam tutaj 'najhardcorowszych' momentów życia mojej postaci... @Up Ten magiczny program to Ulead VideoStudio 10 , naprawdę mogę go polecić. W przeciwieństwie do WMM nie wyłącza się po 8 klatce, przejścia są efektywniejsze, zwalniać sceny można (Nie wiem, czy w WMM się dało) i efekty dodawać :) Bardzo prosty w obsłudze. |
Cytuj:
DRESY ftw _/ |
Filmik średni - co on w ogóle przedstawia ;> ? Twoją vip liste czy red hp ?
|
Cytuj:
Widać, że cię musiał ten post ostro zaboleć ( :O ). Mnie właśnie chodzi o to, że srasz na zdanie innych, a nie powinieneś tak robić. Myślisz, że będziesz fajniejszy jak napiszesz coś o moich rodzicach? Raczej jeszcze bardziej żałosny. A teraz - s*******aj :). |
Cytuj:
@topic: Fajny pomysł i muzyka wpada w ucho. : -) |
Wczoraj zacząłem pracę nad kolejnym filmem... Jak wszyscy pewnie zauważyliście, sceny się powtarzają. Muszę jednak stwierdzić, że jest to w kolejnym tworze nieuniknione :p. W muzyce, której teraz używam jako podkład występują słowa, które bardzo ciężko przedstawić w Tibijskim środowisku. Nie łatwo wymyślić jedną scenkę zsynchronizowaną z muzyką, a co dopiero 5-7 (mniej więcej tyle razy powtarzają się słowa w refrenie).
Okej, wracam do tworzenia :) |
Pracuj pracuj i rób takie filmy!! Naprawde doooOooobrze ; ). Aha i nie przejmuj się ludźmi krytykującymi... nie chodzi im o rodzaj muzyki tylko że w muzyce nie ma słów " hi yes bye hunted fuck you " etc . ;(.
GOGOGO!! Rób takie życiowe filmy albo cosś w stylu telenoweli..czekaj tibionoweli xDDD |
Wow, myslalem ze juz dales sobie spokoj. Mam nadzieje ze piosenka/sam film bedzie jeszcze lepszy, a muzyka jeszcze fajniejsza : ).
Czesek 16:43:08 potem sciagne cala dyskografie Czesek 16:43:14 xd xd! |
Zapewniam, że muzyka będzie lepsza ;P Podziwiam ten zespół.
|
@Pyro
Nikt Cię nie nazwał brudasem ani nikim innym. więc czemu ty wyzywasz innych? poza tym to "pozdrów mamę" takie teksty to są śmieszne , ale w przedszkolu. Swoim zachowaniem sam tylko potwierdzasz, opinie która krąży o takich jak ty(dresiarzach). Jak lubisz to się wóź swoją czarną 20-letnią BMWicą z czarnymi szybami i rurą wydechową większą niż rura kanalizacyjna i słuchaj sobie co tam lubisz. ale nie osądzaj nikogo po rodzaju muzyki jakiej słucha. @Aroonia jak się ten zespół nazywa?(pełną nazwę bym prosił) ściągnę sobie dyskografie :P Nie zauważyłem -.-Three days grace |
........................
|
Bardzo fajny filmik ;). Dobra muzyka, zgrana z wydarzeniami... O wiele ciekawsze niz kolejne poi czy ani. Przynajmniej dalo sie ogladac do konca. Szkoda tylko, ze refren jest stosunkowo dlugi, przez co czesto sa te same sceny.
Zycze powodzenia w dalszej pracy i czekam na kolejne filmiki (mam nadzieje, ze w lepszej jakosci). |
ZAjebioza :D
|
Film fajny, ciekawy pomysł, a co do niektórych osób na tym forum niestety brak słów, nie dość że nie zrozumieli przesłania filmu to jeszcze narzekają na muzykę, lepiej od razu dać wiejską techniawę żeby uszy roz...
|
Filmik ma to coś, widze ze wiesz czego chcesz, myśle ze nastepne filmy beda jeszcze lepsze.
Btw. Jaka to nuta ? |
three days grace - time of dying
|
Wyjeżdżam dziś... sprawy rodzinne. Osoby, które już przesłuchały część utworów tego zespołu mogą domyślać się o czym będzie następny film. Nagrałem dopiero pierwszą zwrotkę i kawałek refrenu... powód? Brak pomysłów :| Niektóre sceny trzeba brać "na siłę" tzn bez jakiegoś większego związku z poprzednimi...
Pomijając, jestem szczerze zaskoczony, że tylu osobom podoba się taki typ muzyki. Przypuszczałem, że 2/3 komentującym Three days grace nie przypadnie do gustu, a tu proszę... :) |
Też myślę, że 90% nastolatków słucha hh i techno >.>
Edit: Co do filmu to za dużo powtarzania ale muzyka dobrze zgrana z wydarzeniami ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:59. |