![]() |
ED <10 znaków>
|
ja wole ms
Ctrl + r a świat bendzie lepszy |
bierz druita bo jest najtańszy i najliepszy i w ogóle
|
Ja wole MS bo dla mnie sie nim lepiej gra sorcem mozesz robic SD a UHuw druida juz nikt nie kupuje.:]
|
A gdyby mieli się spotkać obaj na np.70+lvl to kto by wygrał? ED czy MS?
Kim się szybciej zabija potworki na 70+lvl ? Kim się szybciej expi? |
Druid vs Sorcerer
ja bym wybieral profesje zalezy jakich sie ma kumpli (jakie oni maja profesje) Kumpel (Knight) wybral bym Druida Kumpel (Pall) wybral bym Sorka Kumpel (Druid) wybralbym Sorka Kumpel (Sork) wybralbym Druida :p A jak nie masz takich kumpli, to druida. |
ED czy MS raczej ED
ja bym radzil wziac ci ED...
co prawda nei ma UE ale jest podstawa w huntach Hydry itp SIOCHER jezeli masz pacca mam 53 ed i zawsze bylo posiochasz na hydrach itp a jak wylootujecie cos..;) kazdy gra tym czym mu najlepiej ;) |
Druid ma eternal winter, czyli cos bardzo podobnego do UE,, wiec za przeproszeniem nie gadaj bzdur.
|
Cytuj:
|
Sorki za 2 post ale moje zdanie jest takie ze lepszy jest Sorc.
Poniewarz broni sie Exevo Vis Hurem ktory ciagnie 160 many Exevo Terra Hur Ciagnie 210 many dla dru |
Cytuj:
Heh Uhami teraz raczej niezarobisz ;) |
Ja wym Wybrał RP :)
Hhahahahaha ;) Teraz poważnie, ja bym wybrał ED, ponieważ ED jak dla mnie zawsze był najlepszą profesją, mimo tego, że nie miał ani UE, ani żadnego Wave (Co po upie się zmieniło i to bardzo...) ale grało się bardzo przyjemnie, miało się bardzo dużo kumpli i w ogóle. ;) |
Jestem elder druidem lvl 28 (ale nie gram bo sie nie da zalogować na luminerę -.-). Za icicle się ciągnie kupe forsy, nie odczuwam braku UH'ów. Najbardziej wnerwiającą mnie sprawą jest brak jakiejkolwiek rozsądnej różdżki na tomby. 2 monki, które co chwila padają + co jakiś czas exori flam. Ale i tak nie zmieniłbym profesji, gdybym mógł :)
|
Cytuj:
|
Szczerze mówiąc jak gram 4 lata to jeszcze nigdy nie zostałem druidem. Druid jest dla dziewczyn, ptaszki, kwiatki, te klimaty. Mag za to jest mistrzem w walce: ogień, energia i śmierć (a nie jakieś lodziki, błoto). Czasem warto spojrzeć ponad umiejętności i powiedzieć sobie kim chciałbyś być naprawdę.
Wybrać druida to dla mnie poniżające B) . |
UP@
Ale za to druid ma pełno kumpli... a mag se może pogdakać... Topic@ Druid rox... sio to podstawa, dzieki ktorej, masz pelno kumpli... a kumple sa najważniejsi !!!!! PS: up@ jak chcesz być panem śmierci to idz na 30 lvl Demca solo i bij tylko z WOI... |
The End
Wybrałem ED dzięki za all komenty, porady ;)
Można zamknąć temat już ;). Pozdrawiam, Hodal. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:34. |