![]() |
Taki średni ten poradnik 6/10 B)
|
:]
Spoko ujdzie :D nie rozumiem wypowiedzi typu dales sie shakowac to jestes noobem... zapewniam cie ze nie jestes kazdy hacer(dobry) moze wpuścić na keya na kompie jezeli niemamy zabezpieczeń wiec sądze ze nie macie racji ;]
poradnik oceniam 5/10 ponieważ, mogłeś podac jeszcze róże miejsca dla pacca ;]] ale tak to spoko ;) |
Nie powiem... Mój kumpel już go używa... :P Wychodzi mu narazie... :)
|
wgl mnie to troche slabo, na poczatku opisales sama folde/carlin, to ze tam mieszkasz to nie oznacza ze wszyscy tam mieszkaja ^^ dopisz jeszcze questy(chociaz tego nie trzeba ;d)/mlvl i popraw eq, bo kapowo ci wyszlo ;d rozczytac sie nie da :] no to milego poprawiania :P
|
Poradnik spoko tylko nie rozumiem czemu tylko druidzi z bp hmm wlasnej roboty przecież sorce też mogą robic hmm :)
|
Mało miejsc, ja osobiście leje od 13 lvl cyce druidkiem, na zmianę z orcami <shamany, takie tam...>, a teraz z kumplem lmm'ami domowej roboty dragi.
Brakuje rotów, ms ... |
Mało miejscówek opisanych, pewne rzeczy można robić na niższych lvl (guardy) ale pragnę zauważyć dobre przygotowanie, ogólnie daje +
|
zly dzial tak btw. ;>
|
To tak. Co do miejscówek to bardzo dobre jest też thais co niedługo uzupełnię. Dlaczego tylko druidzi? Sorcowie też mogą jednakże jest na Mount Sternum kilka potworków/mobów, który z terry nie zlejesz ;/ , np. Beho. Brakuje rotów? Siedzenie na rotach do 20 lv to strata czasu .. Eq poprawie, że zły dział wiem, niestety jakoś tak wyszło :P W najbliższym czasie dodam PACC area i dla ed i dla ms-a.
Powiedzcie mi tylko jak z literówkami itd. bo nie przepuszczałęm nic przez Worda itp. Dzięki za wszelkie opinie i sugestie ;) @up : Dzięki za przeniesienie do dobrego działu :) @edit : aha tibian eartha raczej zostawie a za reszte poza tibianem wkleje normalne ss a nie linki :P |
Powadnik świetny i naprawde waty uwagi ;).Osobiście nie gram sorcem ale jakbym miał zamiar grac to napewno bym skorzystał :) Dobra robota chłopie :D 9.99999999/10 zawsze może byc lepiej :cup:
|
:confused:
:confused: raczej mógl bys cos tam zmienic....
np.: ja zaczolem grac w thais i w 2 dni i ok. 4h, 16 level bez wysilku... kasa moze nie nieziemska ale z 8k napewno bylo + z loota :p NIE kazdy wybiera sobie carlin na miejsce do rozpoczynania tzw. kariery sorcem i drutem... |
Mało pisanych miejscówek , 0 o paccu i expach na pacc zone.. 4/10 za chęci, ale w fotkach i wszystkim widać że nie wyszło ci za bardzo.
|
ej na czym expic 9 sorkiem z eq dark armor studed legsami dwarven shield leather bootsami i wand of vortex dark helmetem
|
Cytuj:
roty w Veno co do poradnika; mogłeś się lepiej postarać poradnik jest nieczytelny, mało fotek i tylko do 30 levela 6/10 |
Wprowadzono poprawki, oraz część PACC.. Prosiłbym jakiegoś doświadczonego gracza o przesłanie lv 8-13 dla Druida i Sorca <<pacc area>> oczywiście mapki, tibian earth..
email : [email protected] Jak to stylistycznie teraz wygląda ;P? Co poprawić? Oczekuje na propozycje ;] |
Bardzo dobry temat!!! Tak trzymać...
Gdyby było więcej takich poradników a nie tylko takie śmiecie co w nich jest napisane że na 70+ na cyclopy:D GZ ALL!!! |
Cytuj:
Są sposoby żeby podrzucić keyloggera, nawet jeśli ofiara nie włączy przeglądarki. topic: Cytuj:
|
Cytuj:
|
Smerf.Secura
Zbanowany Data dołączenia: 06 10 2007 Lokacja: Częstochowa Wiek: 16 Stan: Na Emeryturze Imię: Mateusz Dragon Wielki Profesja: Elder Druid Gildia: Ruthless Świat: Harmonia Poziom: 346 Poziom mag.: 86 Ostrzeżenia: /1 (30) Jak ty jesteś MDW to mój stary to Seromontis, a wogóle MDW nie ma 16 lat i nie mieszka w częstochowie pacanie >.< |
Sredni poradnik
Poradnik oceniema na 5/10... X(X(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:25. |