![]() |
Ciekawe jak wy "elo ziomy" byście wyszli z takiego trapa... Poza tym, zjebał(li), że w ogóle zdecydowali się tam wejść, że nie miał uhów itd itd, ale nie pie*dolcie, że się nie manasował / nie miał utamy, bo to żałosne...
|
koncowka nazwy tematu z podkresleniem wyglada jak "massloq". MASS LOQ=MASS LOKU.
"haha" |
Cytuj:
Pan Dinox. |
Cytuj:
a taifun hmm nie raz juz sie podnisol, ale tym razem spierdolil po calosci |
Cytuj:
|
szybko sie złożył o.O
|
Cytuj:
|
Oboje Maja zerowe pvp tak samo jak wiekszosc osob po update 7.92 HOTKEY AIM _/ mastah pro button pushah.
[IMG]http://foteka.pl/full/cc36ffe436d0d6...f3ec381bad.jpg[/IMG] |
A ty jesteś taki zajebisty że ty byś tam wlazł i wszystkich rozwalił zapytaj się dusków może dostaniesz taką samą fuche jak dinox
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Co ktoś padnie to zaraz wylęgają się pro evul pvpowcy co by to nie zrobili, ale ja też bym nie znoobił tylko puścił 5 razy pod rząd ue i by 90 % się wyłożyła, dołożył bym jeszcze niektórym po sd i gfb i zsummonował 5 deerów, wbił bym drugim charem na mc i już totalnie by nikt nie przeżył, no ale to jakiś dinox który umie tylko puste backpacki otwierać i utamke włączyć =) w końcu jestem pro i potrafię bo mnie w shaolin nauczyli x)
@down: powinni Cię powiesić albo nabić na pal za "terz" & "ideolem" |
Cytuj:
typ myslal ze orzech nie jest az takim noobem jak to pokazal poprostu nie wierzyl w to ze mozna tak naabsko pasc wiec pomyslal ze pinguja go (ale kto wie :P) |
Mógł tego nie zjebać ;-)
|
Cytuj:
|
Szacun dla tego pana.Jak to mozna miec takie pvp?Xd.Nie mogl zabic tego nooba i zucic m walla?ohh.:D
|
Cytuj:
xoo widze m3t4k xD Fajnie sie o nich wypowiadasz szkoda tylko ze sam masz marne pvp... a co do filmu to po cholere taifun sie tam pchal? Co myslal ze zabije ich wszystkich? SZKODA GADAĆ!! |
Cytuj:
ja mam marne pvp ? moze sparing na hysterii ? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:28. |