![]() |
Cytuj:
Czy szanowni moderatorzy byliby łaskawi skasować ten temat? Bo nie moge patrzeć na wypowiedzi niektórych userów -.- |
Cytuj:
@up Skoncz spamować... Jak nie masz nic sensownego do powiedzenia to po prostu nei pisz! @Langon Hierarchii? Ja tu widze tylko totalną samowolkę... |
Koniec zamknąć temat
*Wojcio14 błaga Boga żeby tak się stało |
Cytuj:
EvilPwned błaga Boga żeby wojcio14 skończył wreszcie pisać totalne głupoty. @top Słabo. Skończ z tym. |
Rzążysz, koleś.
Skończ z tym. |
@autor:
Porzuć fake paskowe to zawsze była populistyczna szmira, nigdzie z tym nie dojdziesz Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Nie jakaś bzdurna elita. Po prostu sie znamy, razem uczylismy robić fake i sobie pomagamy do teraz. Ot tyle. Cytuj:
A ty wojcio lepiej przestań cokolwiek psiać, bo ani nie krytykujesz, zniechęcasz nowych i zachowujesz się jakyś wszystkie rozumy pozjadał. Nie wiem czy chcesz się bawić w krytyków z Twórczości (których szczerze popieram ^^), ale ci to nie wychodzi. Jedynie pokazujesz jakim niedorośnietym gówniarzem jesteś. Więc zastanów sie co piszesz, albo przestań to robić. Albo ja - naczylny myszcz elyty skażę cię na wieczną banicję Po tych bzdurach o elicie jakie tu przeczytałem musiałem napisać coś w tym stylu ;P |
@up: uważaj, bo jeszcze Koper wykorzysta swoje wtyki i każe cię zbanować.
@down i 2down: ejno, ale on przecież straszy ludzi wtykami, musicie być ostrożni. Do tego @down: nowy owner forumowego konta, czy spadło ci IQ? ;[ |
@up
Koper i wtyki... Prędzej go zbluzga na gg, za byle gówno lub wręcz bez powodu, tak jak mnie :P @topic Jak już mówiłem fake jest wręcz żałosny, totalnie pozbawiony chumoru i nikogo raczej nie śmieszy nabijanie się z wirtualnej postaci... Ten fake jest na poziomie wrzutów typu "Twoja stara jest taka gruba że spada z łóżka... z dwóch stron", lub nawet niższym... Fake paskowe są (obecnie) bez przyszłości, ludzie są wybredni, nie śmieją się z byle czego, trzeba wiele trudu, lub wielkiego talentu by za każdym razem trafić w gust widza... A tobie to totalnie nei wychodzi. |
Cytuj:
Cytuj:
Topic: Paskowiec jak na paskowiec ciagnie sie na jakies 5/10 ale, ze nienawidze paskowcow tak jak pewnie 3/4 forum to wstrzymam sie z ocena. |
:d
Super fake 10/10!!!!
Ojojojjj znowu mnie glowa rozbolala ;/ |
Cytuj:
A na przyszłość jeśli będziesz robić fake'i paskowe to rób poziomo, bo czytając to pogubiłem się na początku :D |
Ludzie..No ja staję się rozsądny(pomocfake potwierdzi) a wy coraz bardziej debilni się robicie. Popieram was że fake raczej cienki ale zamiast "to Ci nie wyszło,próbuj co innego" to "nie rób już fake" ?? Co ku*** bo jest nowy to można go obrzucać mięsem? Albo jeszcze lepiej:
"Wojcio prosi Boga aby tak się stało" to już pożal się Boże do końca. Ostatnio wielu nowych przychodzi i większość z nich próbuje być fajna jak elyta, a nawet jebanego żartu nie umieją wymyślić. (Tak wojcio, wiem że tu długo siedzisz ale gówno fake robisz i oto mi chodzi)... |
fajny ten fake :D smiechowy ;)
|
Orog masz racje. Wojciem sie nie przejmuje, bo on chce byc fajny ( nie udaje mu się to ) Don - WOWOWOWOWO jedna osoba skomentowała pozytywnie. Ale i tak już nie robię TEGO fake'a.
|
o boshe o.oorog!!!!!on wrocil !!!!!!help !!!!
|
Cytuj:
@Topic Pisałem pare postów wyżej, ale nie mogłem się powstrzymać, aby to napisać. |
@up ja jestem drugim
|
@up3
Nie wróciłem. Jesteś na tyle debilny(i starasz się być fajny jak elyta-gónwo Ci wychodzi) że przyciągasz krytykę. @up2 Na omlecie siedział vasudanin,inteligencie. Ja założyłem tylko. Zobacz na morda. |
@up
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
-Pochwal się sam i bedzie szącił1!!111 Nie staram sie być fajny, mówię co myślę zabronisz mi? A co do Ciebie mam już wyrobione zdanie a jest nim: -Orog to najgroszy noob na forum (nie wiem czemu nie ma tytułu nooba 2007) Uważasz siebie za Pana tego forum, a co chwile dajesz nowe fake'i bez kontynuuacji i zakładasz nowe konta szkoda, że jeszcze nia ma pod twoim nickiem Zbanowany. Pewnie gdyby to użytkownicy zobaczyli baardzo by się ucieszyli.(łącznie ze mną) Cytuj:
Myśle, że dużo użytkowników się ze mną zgodzi. Btw. I tak wiemy, że to własnie ty na Omlecie przesiadywałeś większość czasu więc nas nie nabierzesz. Pozdro Matix. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:29. |