Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Jak expią h lvle, czyli botting dlair by 175ek... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=163269)

Ok'rzes 02-02-2008 02:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mati1298 (Post 1875457)
A ja tam minimu 2 razy dziennie widze na tym forum Ufo (czyli dzieci, które dają codziennie linki do KEYLOGERÓW)

Co do botera, poco sie męczyć NG pod 8.1 Cię wyręczy:D

NG<BlackD

Na Ng - 3 miesiące 10h+ dziennie z małymi zyskami 75lv ek, low skills.

Na blackD - 5 tyg. 81+ Ek (obecnie banned ale to przez pisanie głupot xD ). Więc ? :D:baby:

Krajzel 02-02-2008 11:48

@up
i czym sie jarasz dzieciaku? jestes zwyklym oszustem i do tego tchorzem,
takim sposobem zawsze będziesz nikim na serverze.
co do filmu to nie ma nawet co komentować

Even 02-02-2008 12:00

pffffffff ale mi to nowość :D

@Co do pana Ok'res
Dobrze robi :D w sumie to dobry sposob na wzbogacenie sie, troche ryzykowny, ale oplacalny :D wbije 100 zrobi anni dhq i inne pierdoły chara opchnie i bedzie mial sporo siana na początek na nowego chara :)
Poza tym, 85% tibiczyków gra TYLKO dla lvla, wiec po co marnować czas na expienie jak elegancki cudotwórczy programik moze zrobic to za ciebie :D

Kojotes 02-02-2008 12:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Even (Post 1876163)
Poza tym, 85% tibiczyków gra TYLKO dla lvla, wiec po co marnować czas na expienie jak elegancki cudotwórczy programik moze zrobic to za ciebie :D

To po co w ogóle grać? Skoro jak sam mówisz głównym sensem gry jest expienie, to gdzie jest sens w tym, żeby coś expiło za gracza? Może w ogóle lepiej nie grać?

Ganci. 02-02-2008 12:18

Niedługo boty pojawią się nawet na poi dl xd

@ Co do ufo

Na naszej planecie nie ma wiele inteligentnych istot a wy liczycie że są w kosmosie?

Phi...

Lynx 02-02-2008 12:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ganci. (Post 1876200)
Niedługo boty pojawią się nawet na poi dl xd

już są, na wrl też

Shadowsong 02-02-2008 13:04

Co jak co, ale botowanie na serwerach non-pvp jest smieszne, bo ze tak powiem gowno ci tam ten lvl daje :)

Veretheog 02-02-2008 18:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shadowsong (Post 1876272)
Co jak co, ale botowanie na serwerach non-pvp jest smieszne, bo ze tak powiem gowno ci tam ten lvl daje :)

Sama prawda, żeby przynajmniej jakieś areny były, albo na party można byłoby się nawalać to by było coś, a tak to exp i nic więcej.

Even 02-02-2008 18:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kojotes (Post 1876179)
To po co w ogóle grać? Skoro jak sam mówisz głównym sensem gry jest expienie, to gdzie jest sens w tym, żeby coś expiło za gracza? Może w ogóle lepiej nie grać?

Dlatego ja nie gram :D Bo to nie ma sensu ;)

Veretheog 02-02-2008 18:25

Czasem sie logne na 4 godziny, ale mimo ekipy nawet 40 osobowej i tak wszystkich ubijam =| ta gra nie ma sensu, ktoś wbija skile 100/100 w kilka ładnych miesięcy a ja w kilka sekund swoim czarem zeruje skile i odstawiam gościa do Eremo, czasem pomaga mi Juggernaut którego opłacam bo zbiera on na hotsa ale nie cieszcie się jemu aolów niebrakuje i gówno dostaniecie.

Even 02-02-2008 20:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veretheog (Post 1876987)
Czasem sie logne na 4 godziny, ale mimo ekipy nawet 40 osobowej i tak wszystkich ubijam =| ta gra nie ma sensu, ktoś wbija skile 100/100 w kilka ładnych miesięcy a ja w kilka sekund swoim czarem zeruje skile i odstawiam gościa do Eremo, czasem pomaga mi Juggernaut którego opłacam bo zbiera on na hotsa ale nie cieszcie się jemu aolów niebrakuje i gówno dostaniecie.

Co ty tu pierdolisz jebany dzieciaku OTSów? Idź lepiej dalej expic na tych swoich Ghazdemoorsharotodragolordovashrumahrawitzbaranach i miej podniete, że masz mpa, bo na rl pewnie tego nigdy nie zdobyłeś/nie masz/nie zdobędziesz.

Veretheog 02-02-2008 23:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Even (Post 1877206)
Co ty tu pierdolisz jebany dzieciaku OTSów? Idź lepiej dalej expic na tych swoich Ghazdemoorsharotodragolordovashrumahrawitzbaranach i miej podniete, że masz mpa, bo na rl pewnie tego nigdy nie zdobyłeś/nie masz/nie zdobędziesz.

Nawet mam bakpak mpów, a mam pytanie co do Ghazdemoorsharotodragolordovashrumahrawitzbaranach , a właściwie ile on expa daje, bo jak z 200000000 milionów to proszę podaj mi adres ip tego otsa, chętnie bym sobie zagrał bo już mnie nudzi mój otsik na którym żeby wbić 100 lvl trzeba expić godzine, a ja bym chciał mieć taki lvl powiedzmy na miarę smoczucha wielkiego, a na moim serwerze to jakieś 8 godzin grania czyli nieosiągalne dla mnie :<

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:13.