![]() |
Mowiles ze w "tym czyms" jest dopiero jedna osoba...
|
Się Godoraj podniecił nowym tematem i od razu zaczął robić o.O
temat głupi albo jak niektórzy mówią gópi |
ehm...
Cytuj:
Inni też więc nie czepiaj sie mnie or die... |
Się Wojcio podjarał, że nowy temat, i można kogoś zjechać i robić za znawcę. żal.pl
A może zabronisz mi robić? Poza tym ten temat nazywa się "walki graczy II" , a nie "oczernianie innych i komentarze że to sie nie uda III" Z tego co widzę, już 2 strony tematu, a tylko ja sie zapisałem. |
Nie pożyje nawet tygodnia. To rzekłem ja, jarząbek.
Co do próbki: jak każda inna. Krótka, bez płynności, kompletna amatorszczyzna. |
Cytuj:
Dobra nie wtrącam sie bo nie warto nikt juz nic nie zrobi mam nadziejeniepotrzebny spam robi sie na tym forum PS: Cytuj:
|
Oto jak poprawilem:
-obrazenia -to jak idzie postac -nick i pasek hp http://img245.imageshack.us/img245/8...razeniaxy4.gif Do wszystkich co tak krytykujom: jesli cos zle zrobilem mam cos poprawic to napisac ze np: za malo klatek itp, a nie "co za..." lub "guwno do dupu 1/10". Jak mowicie ze takie gowno to uzasadnijcie to poprawie bledy. Cytuj:
|
Cytuj:
po 2 primo jak sie nie podoba zrób lepsze komentować najłatwiej ale robić to nima komu |
Nick: (jak trudno sie domyślić) Czubanty
Umiejęntnosci: Chodzi, summonuje słabsze wersje demonów (żeby przestraszyć xD), atakuje z SDkó, i wali z axa. Oto outfit: http://img220.imageshack.us/img220/2842/qubonnt3.png |
Cytuj:
|
Hmm demony... Ok postaram sie cos zrobic, przynajmniej jest para do walki.
Gotowom walke prawdopodobnie dam w edicie. |
I co z tą walką...?
Lepiej zamiast animacji,które są pracochłonne,dać pojedyncze screeny. Takie moje zdanie. |
Cytuj:
I co z tego? Przecież mówię prawdę. Poza tym, dał to na forum, czyli wystawił publice. To normalne, że można komentować, jednak ty o tym nie pamiętasz. Nie zrobię lepszego, gdyż nie mam ochoty i czasu na zabawy w takie bzdety. Więcej się przy tym narobię. Jacyś kretyni jak z automatu będą dawać swoje outfity i żebym ich dał do takiej animacji dał, a chwały mi to nie przyniesie. |
tym niby "kretynom" jak ich pieszczotliwie nazwałeś być może taka robota sie podoba więc jak lubią niech robią a po za tym "tatku" komentować można po to w końcu jest forum ale niech to będzie konstruktywna krytyka a nie "do dopy" jak to niektórzy mają w zwyczaju komentować
a poza tym nie widzę nic szpanerskiego w znajomości języków obcych może u ciebie na wsi to coś dziwnego ale tutaj to chleb powszedni... |
Cytuj:
Zownowałeś mnie "waleniem z axa". Przypomniał mi się stary, dobry reportaż o Tibii z Faktów XDD @temat Szit. Goł ełej plax0r? |
??? Bol Glowy ;/
@Up Kto kogo z axa znowu zabil? :o
|
@Up,Up
" Ja jestem knajtem i wale z axa, a mój kumpel jest drutem i wali z 'ruszdzki' " xD @topic - kiedy będzie walka ? |
w tym temacie juz chyba nic nie bedzie juz mozna go zamknac
lub zabic "z axa" albo "z sdkó" xD |
Cytuj:
Cytuj:
@Topic Więc jeżeli masz wene i czujesz się dobrze w animacjach rób walki, nie przeszkadza mi to, ale jak one mają wyglądać okropnie to lepiej daj se spokój... To jest właśnie moje zdanie. Pozdro... |
@up
Popieram.Ja Robie całom sage(nie ciągle ci same postacie ale na jednej wielkiej mapie B))Mam kilka gotowych Fake'i i robie turniej na mistrza a puzniej z graczami(rekrutacja otwarta na priv ale niepisac umiejentnosci tylko nick i outhif a reszte do uzgodnienia)wlasnie samymi ss8o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:42. |