![]() |
jest opcja edytuj a nie robisz 5 postów po kolei, i nie tłumacz tak swojego "kolegi" tylko od razu powiedz że to twój film 8o i że ty tak n00biłeś tylko nie chcesz się do tego przyznać :D
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
ogladałeś film on nawet do drzewa nie doszedł po 2 zapraszam na zrobienie wjazdu dzieli nas pare kilometrów :) |
Cytuj:
http://images29.fotosik.pl/149/73077be8afaeef61.jpg Zanim coś napiszesz zastanów się 2 razy albo i 3 PS. Zdzichu planuje zrobić w najbliższych porankach OF Quest Solo:) |
hmm jestem graczem starej daty i jeżeli się nie mylę to drzewo było w trochę innym miejscu LOL
robiłem ten quest ostatnio druidem parę miechów temu ,więc wybacz jeżeli sie pomyliłem... |
Takie rzeczy to tylko na Guardii..
|
Cytuj:
|
daj ktos rehost
|
/\Skile też pewnie na bocie :c
|
dobra nie istotne.. uzywasz bota... twoja sprawa... ale wez wrzuc jeszcze jakies filmiki z tego cyklu
|
Cytuj:
po 1 ja bota nie używam tylko Zdzichu po 2 nie skiluje na bocie. A co do filmików z takiego cyklu Zdzichu chce się wybrać na jakiś Quest w najbliższym czasie więc pożyjemy zobaczymy EDIT: Jeśli was interesuje jeszcze jakiś filmik z moim kumplem zapraszam do tego tematu gdzie wykonywaliśmy innego Questa <<GS Hole Quest by 54 Pall>> |
pomyłka, jak ucunąć post?
|
Raczej autor tematu dostanie bana,bo 5 postów z rzędu rzadko się zdarza.
|
Cytuj:
S*******aj z tego forum. Jeśli uważasz, że zrobienie 20 postów w jednym temacie jest fajne, to się mylisz. Nie odpowiadaj mi kolejnym postem, jeśli chcesz podyskutować to po prostu użyj opcji edytuj, w swoim ostatnim poście wpisując "@2x down: +treść" |
Topic
Jedyne co mam do powiedzenia to tlyko to ze zalozyciel tematu jest niezwylym spamerem i nabijaczem durnych postow co drugi post jego zal. Naucz sie czytac albo kup bryle jak nie widzisz opcji edytuj. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
22:12 Zdzichu Szprycha [52]: KTO DA ROBAKI NALOWIE MU RYBEK!! JA BIORE TYLKO 20%!! ZLECENIA OD 60+ ROBAKOW!!----venore-----KTO DA ROBAKI NALOWIE MU RYBEK!! JA BIORE TYLKO 20%!! ZLECENIA OD 60+ ROBAKOW!!----venore-----KTO DA ROBAKI NALOWIE MU RYBEK!!
Wiadomości sprzed dp venore xD |
Yamaroo : moze bys pajacu zaczal edytowac posty ?
|
Cytuj:
Proponuję już nie wracać do edycji postów itp. Od teraz tylko komentarze dotyczące filmu, ok?:) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:35. |