![]() |
Mama Psiaka!
Banda dzieci i o na dodatek analfabetów kłóci sie o Naruto :> @Fanów www.google.pl i wpiszcie sobie Naruto @All nauczcie sie pisać bez wyzwisk i bez błędów albo wyjdzcie do ludzi a nie fochujecie się w Tibi lub na Forum ze was w realu leją @Do Tibijczyków Troche więcej luzu... |
Cytuj:
Chcesz urozmaicenia to wejdz na forum naruto lub jakieś inne. To podforum przeznaczone jest tylko Tibii. |
Cytuj:
Nie jest śmieszny, nie jest pouczający, nawet po nikim nie "pojechałeś". |
Temat do zamknięcia bądź przeniesienia .
|
Omg :D
Jakiś porządny człowiek wrzucił tu filmiki o Naruto i już pr0 sup3r h!p3r pomarańczki z 20 lvlami zaczęły go bluzgać... p0zdr0 I co z tego że to forum o Tibi? nie spodoba się modom to wcisną do "Innych" i po kłopocie omygy. @Topic fajne filmiki xd @Edit Cytuj:
@Hugo Widać, że od dawna nie grasz w Tibie. Choć trochę umiesz ortografie xD |
Cytuj:
Haha, jaki komplement ;). Mam Firefoxa, ot co. A tak na poważnie słownik jeszcze nikomu nie zaszkodził ;). |
Generalnie nie mam nic przeciwko Naruto (DB Z rulez :]), ale jeśli będziemy pozwalać na to, żeby każdy robił tematy o Bóg wie czym, to będziemy tu mieć forum wielotematyczne, jak mi się tu nudzi, to używam google,więc nie musisz mnie rozbawiać swoim Naruto. A nie daj Boże śpiewak w masce powróci...
|
Temat to jedna wielka kłótnia jeszcze 3 strony się pokłócą i temat pójdzie w nie pamięć :P
btw. Sell Magic plate armor, golden legs, demon helmet, mastermind shield, msg me on pw (aurea) |
Cytuj:
|
Cytuj:
I tak jak napisał Lotress - Narruto ssie =<< |
Cytuj:
Bogdanowski a naruto nie jest wcale takie najlepsze jetixiarzu ;) |
Cytuj:
own3d! |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@down Ja to wszystko wiem xd |
Cytuj:
Nawet nie wiedziałem że to jest w dziale Filmy... Cytuj:
Tak szczerze to najpierw zobaczyłem naruto w jetix (już nie oglądam, wyrosłem z tego "kufna") do 25 odcinka i teraz oglądam w necie... A właśnie!! Już dziś wyszedł kolejny odcinek naruto z polskimi napisami (w tv tokio leci w czwartki) więc kończe mojego posta i ide oglądać :) pozdro |
Cytuj:
|
naruto sux ; oi wypier~~ z tym gownem z tego forum -.-
|
Cytuj:
Przeczytaj mój post jeszcze kilka razy i dopiero później go skomentuj. Jakbyś nie zrozumiał, to z mojego postu można wywnioskować, że forum służy do: -rozbawiania innych -dawania innym porad, poprawiania ich -wyszydzania z innych. Po prostu musisz jeszcze raz zgłębić tajniki CZYTANIA (o.0). |
Cytuj:
Own3d!!!! Ale koleś, jest przepaść między bajką a anime, poczytaj troche o tym :S @topic R0oxxor są filmy ^^ usmiałem się przy nich ^^ Polecam też inny anime, bleach, zero no tsukaima, ogólnie anime.wbijam.pl wymiata :) |
Temat nie został jeszcze skasowany, to o czymś świadczy prawda?
|
Cytuj:
Wiesz jeżeli ty masz 16 lat i w słowie "dziecko" nie potrafisz odróżnić 8 latka od mhm 16 latka to ci współczuje :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:38. |