Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Z cyklu "Wywiad z Zyydem" - Fayter (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=163664)

Doom Terror 11-02-2008 18:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Klawiatura (Post 1893379)
o.O ... Nie będę komentował ,,wywiadu" bo to mija się z celem. To co mnie zaciekawiło to podejście do religii żydowskiej i ich prześladowań potocznie znanych jako ,,Holocaust". Nie moja wina, że w domu macie ciężko i żebrzecie pod kościołem żeby mieć na kafejkę i grać w ,,pixelki" (mam nadzieję, że nikogo nie obraziłem, ponieważ to są same moje przypuszczenia). Chciałbym, żeby tacy gówniarze jak wy nieznające historii nie śmiały się z czyjegoś nieszczęścia.

Ok male sprostowanie,nie mam nic do religii judaistycznej,zarowno jak do ich wyzwnawcow(poza amerykanskim zydowskim lobby ale nie bede tego tu opisywal,nie to forum,jednakze do samych zydow jako Izrael nic nigdy nie mialem),poprostu jedzimy po sobie od "zydow" opierajac to na steerotypie zydowskim(ktory jest daleki od prawdy),a historie znam dosc dobrze.W domu nigdy nie mailem ciezko,zostalem wychowany dobrze,a slowo holocaust odnioslem do jego nicku,bo pisanie "masz deda" mi sie przejadlo,skoro uwazasz ze nieznam historii,a tymbardziej ze jestem gowniarzem zawsze mozesz poslozyc sie pm'em i sie o tym przekonac.Nie uwazam tez ze swoimi wypowiedziami urazilem jakas mniejszosc etniczna/narodowa.Wiec podsumowujac "Holocaust" odnioslem do jednej osoby tylko w grze co mozna porownac do hunta,no i powiedzialem to pod wplywem emocji co moze troche to tlumaczyc.Moim zdaniem podszedles do tego zbyt powaznie,czy malym dzieciakom z podstawowki jak wracaja ze szkoly do domow i sie wyzywaja zartobliwie od pedalow,tez zwracasz uwage na wielki problem spoleczny nietolerancji tej grupy w naszym ksenofobicznym spoleczenstwie!? I napewno nie smiejemy sie z niczyjego nieszczescia,generalnie rzecz biorac twoje zastrzezenia co do mnie opieraja sie na dwoch slowach "zyd" i "holcaust",ktore zostaly uzyte w formie metafory.

damn troche sie rozpisalem bo mnie ponioslo -,-

Filush 11-02-2008 21:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Klawiatura (Post 1893379)
o.O ... Nie będę komentował ,,wywiadu" bo to mija się z celem. To co mnie zaciekawiło to podejście do religii żydowskiej i ich prześladowań potocznie znanych jako ,,Holocaust". Nie moja wina, że w domu macie ciężko i żebrzecie pod kościołem żeby mieć na kafejkę i grać w ,,pixelki" (mam nadzieję, że nikogo nie obraziłem, ponieważ to są same moje przypuszczenia). Chciałbym, żeby tacy gówniarze jak wy nieznające historii nie śmiały się z czyjegoś nieszczęścia.

Wal sie żydzie.

Klawiatura 12-02-2008 09:20

Plx nie?:(

Thuygioshok 12-02-2008 18:55

17:59 Fayter [100]: 17:58 You advanced from Level 99 to Level 100.

Picinhoxs 12-02-2008 19:11

Zyyydek wbij 100 gz

Szefie :) 12-02-2008 22:46

Oglaszam wszem i wobec iz Fayter dal mi 10k poniwaz zbieram na pacca. Dal mi je bez zastanowienia. jest Kochany!

btw. WYSYLAC 10K VENORE DP ODWDZIECZE SIE KIEDYS xD

Filush 13-02-2008 10:58

Dalem Ci kase na eterni glupia cioto...

skarabeusz323 13-02-2008 14:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Doom Terror (Post 1893787)
Ok male sprostowanie,nie mam nic do religii judaistycznej,zarowno jak do ich wyzwnawcow(poza amerykanskim zydowskim lobby ale nie bede tego tu opisywal,nie to forum,jednakze do samych zydow jako Izrael nic nigdy nie mialem),poprostu jedzimy po sobie od "zydow" opierajac to na steerotypie zydowskim(ktory jest daleki od prawdy),a historie znam dosc dobrze.W domu nigdy nie mailem ciezko,zostalem wychowany dobrze,a slowo holocaust odnioslem do jego nicku,bo pisanie "masz deda" mi sie przejadlo,skoro uwazasz ze nieznam historii,a tymbardziej ze jestem gowniarzem zawsze mozesz poslozyc sie pm'em i sie o tym przekonac.Nie uwazam tez ze swoimi wypowiedziami urazilem jakas mniejszosc etniczna/narodowa.Wiec podsumowujac "Holocaust" odnioslem do jednej osoby tylko w grze co mozna porownac do hunta,no i powiedzialem to pod wplywem emocji co moze troche to tlumaczyc.Moim zdaniem podszedles do tego zbyt powaznie,czy malym dzieciakom z podstawowki jak wracaja ze szkoly do domow i sie wyzywaja zartobliwie od pedalow,tez zwracasz uwage na wielki problem spoleczny nietolerancji tej grupy w naszym ksenofobicznym spoleczenstwie!? I napewno nie smiejemy sie z niczyjego nieszczescia,generalnie rzecz biorac twoje zastrzezenia co do mnie opieraja sie na dwoch slowach "zyd" i "holcaust",ktore zostaly uzyte w formie metafory.

damn troche sie rozpisalem bo mnie ponioslo -,-

wow pewnie pisales to z nauczycielem od j polskiego i troche od historii

Ciuka 13-02-2008 15:43

ale głupia ciota chyba nie chce mieć pacca, bo sam jakoś nie szukał osoby która by wydała pacca za gp na eterni

Doom Terror 13-02-2008 17:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez skarabeusz323 (Post 1897180)
wow pewnie pisales to z nauczycielem od j polskiego i troche od historii

A moze frytki do tego?Mam nadzieje ze to ironia bo w innym wypadku twa wypowiedz przedstawi cie w niekorzystnym swietle mojej opinii,ktora sie tu nie bede dzielil bo nie bawi mnie uswiadamianie dzieci neo,bez szkoly o tym ze mam okreslony zasob wiedzy,z niektorch dziedzin przewyzszajacy zasob przecietnego Kowalskiego.

EDIT: wlasnie przeczytalem pare twoich smiesznych postow i dochodze do wniosku ze jestes zalosny,to co napisales nie bylo ironia~ to moj last post w tym temacie,bo nie mam nic wiecej do powiedzenia,a kazdy kto cos w glowie sam bedzie potrafil sobie odpowiedziec na rozne oskarzenia,ktore padly w moim kierunku.

Bartas15 13-02-2008 17:19

Hehehehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeee
X(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(

Szefie :) 13-02-2008 17:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Filush (Post 1896965)
Dalem Ci kase na eterni glupia cioto...

jeszcze nie dales! ale nie boj sie zglosze sie po nia jak mi nie wyjdzie na arcani!

Filush 13-02-2008 21:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Doom Terror (Post 1897542)
A moze frytki do tego?Mam nadzieje ze to ironia bo w innym wypadku twa wypowiedz przedstawi cie w niekorzystnym swietle mojej opinii,ktora sie tu nie bede dzielil bo nie bawi mnie uswiadamianie dzieci neo,bez szkoly o tym ze mam okreslony zasob wiedzy,z niektorch dziedzin przewyzszajacy zasob przecietnego Kowalskiego.

EDIT: wlasnie przeczytalem pare twoich smiesznych postow i dochodze do wniosku ze jestes zalosny,to co napisales nie bylo ironia~ to moj last post w tym temacie,bo nie mam nic wiecej do powiedzenia,a kazdy kto cos w glowie sam bedzie potrafil sobie odpowiedziec na rozne oskarzenia,ktore padly w moim kierunku.

Ty chyba masz 12 lat...

Rycerski Cinek 14-02-2008 15:36

Nie ma!!!!!!

Picinhoxs 14-02-2008 17:15

piniu ma siedemnascie lat.......!1!ap

Meksyk 14-02-2008 21:34

Wywiad zalosny banda szczeniakow robi sobie jaja. Do szkoly a nie do tibi a nie sory to dla was cale zycie.

Golradir 14-02-2008 22:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Meksyk (Post 1899859)
Wywiad zalosny banda szczeniakow robi sobie jaja. Do szkoly a nie do tibi a nie sory to dla was cale zycie.

jak czytam takie coś to mi sie przypominają m.in. komentarze do wywiadu z Notopem...wyluzujcie bo i tak takie wypowiedzi nie robią na nikim wrażenia a szczególnie na tych "szczeniakach"

po 1) jak się nie podoba wywiad to go nie czytam a tym bardziej nie tracę czasu na pisanie postów, olewam temat i tyle, proste
po 2) to ze sobie robią jaja nie znaczy ze są żałośni, po prostu nie chwytasz ich poczucia humoru, nie każdy musi być taki jak Ty...i wiek tu nie ma znaczenia

co do samego wywiadu to sensu za wiele w nim nie ma ale spoko sie czyta :p

jacke 19-02-2008 19:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Meksyk (Post 1899859)

hehe dobre ;d nazywac kogos szczeniakiem bedac samemu w wieku "szczeniecym" bywa :)

wg mnie wywiad wypasiony :PPP hah no ubaw mialem chwilami przynajmniej :D

LoluU$ 19-02-2008 19:34

Cytuj:

21:18 Fayter [96]: i doszedlem
own3d...
nie wiezdialem o tym wywiadzie :O a to było dawwnooo !

Thuygioshok 19-02-2008 19:57

http://img264.imageshack.us/img264/3742/dlemh8.png

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:45.