Doom Terror |
11-02-2008 18:48 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Klawiatura
(Post 1893379)
o.O ... Nie będę komentował ,,wywiadu" bo to mija się z celem. To co mnie zaciekawiło to podejście do religii żydowskiej i ich prześladowań potocznie znanych jako ,,Holocaust". Nie moja wina, że w domu macie ciężko i żebrzecie pod kościołem żeby mieć na kafejkę i grać w ,,pixelki" (mam nadzieję, że nikogo nie obraziłem, ponieważ to są same moje przypuszczenia). Chciałbym, żeby tacy gówniarze jak wy nieznające historii nie śmiały się z czyjegoś nieszczęścia.
|
Ok male sprostowanie,nie mam nic do religii judaistycznej,zarowno jak do ich wyzwnawcow(poza amerykanskim zydowskim lobby ale nie bede tego tu opisywal,nie to forum,jednakze do samych zydow jako Izrael nic nigdy nie mialem),poprostu jedzimy po sobie od "zydow" opierajac to na steerotypie zydowskim(ktory jest daleki od prawdy),a historie znam dosc dobrze.W domu nigdy nie mailem ciezko,zostalem wychowany dobrze,a slowo holocaust odnioslem do jego nicku,bo pisanie "masz deda" mi sie przejadlo,skoro uwazasz ze nieznam historii,a tymbardziej ze jestem gowniarzem zawsze mozesz poslozyc sie pm'em i sie o tym przekonac.Nie uwazam tez ze swoimi wypowiedziami urazilem jakas mniejszosc etniczna/narodowa.Wiec podsumowujac "Holocaust" odnioslem do jednej osoby tylko w grze co mozna porownac do hunta,no i powiedzialem to pod wplywem emocji co moze troche to tlumaczyc.Moim zdaniem podszedles do tego zbyt powaznie,czy malym dzieciakom z podstawowki jak wracaja ze szkoly do domow i sie wyzywaja zartobliwie od pedalow,tez zwracasz uwage na wielki problem spoleczny nietolerancji tej grupy w naszym ksenofobicznym spoleczenstwie!? I napewno nie smiejemy sie z niczyjego nieszczescia,generalnie rzecz biorac twoje zastrzezenia co do mnie opieraja sie na dwoch slowach "zyd" i "holcaust",ktore zostaly uzyte w formie metafory.
damn troche sie rozpisalem bo mnie ponioslo -,-
|