![]() |
Full detale
mam sprzet
AMD Athlon(tm) 64 x2 Dual Core Processor 5200+ 2,71 GHz 2 GB RAM GeForce 8800 GTS idziemi na full detalach i nawet mi nie przycina tylko czasem obraz mi przeskoczy ale to naprawde zadko |
to zaprawde ciekawe, bo moj komp jest szybszy od twojego a na wysokich sie nie da grac, a co dopiero na full.
|
Cytuj:
|
no bardzo ciekawe
mi dziala jak mam wszystko na wysokie... niewiejm dlaczemu tobie nie dziala a jaka masz karte grafiki ?
|
Mi lata na high przy następującej konfiguracji sprzętowej:
-Core2 duo E6750 -GeForce 8800GTS wersja 320MB -2GB RAM 800Mhz -Asus P5K (płyta główna). Kamil, full detale w przypadku Crysisa to nie high, ale very high. |
Słyszałem wiele mitów o tym że nie ma jeszcze karty graficznej żeby grać na najwyższych, mam Intel Core 2 duo (2x 2.2) 2 GB RAM, Radeon x1950Pro 512mb Shappire i śmiga mi na wysokich , nie mam Visty ale myślę że gdybym miał to i na najwyższych pójdzie.
P.S Po eksplozji , kiedy znajduje się w tej przestrzeni bez grawitacji dochodzę w końcu do takiego miejsca z którego nie mogę się wydostać,jest tam kanał wentylacyjny(czy coś w tym rodzaju) który wdmuchuje strumień powietrza ktory z kolei nie pozwala wydostać sie z tego "pomieszczenia".Ale nie myślę tu o tym pierwszym bo tam działało na zasadzie zniszczenia tych kryształów tylko tam dalej gdzie powietrze zamarza i jest ogólnie chłodniejszy klimat. może ktoś coś mi podpowie ? :) wiem strasznie zamieszałem,, jeśli ktoś się domyśli o co mi chodzi i bedzię znał rozwiązanie to prosze o prywatną wiadomoścć |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
c2d @ 3ghz, 2gb ram, 88gts 320mb. Owszem, da sie grac na high, ale w momencie gdy jest kilku wrogow, lub nie daj boze jakis wybuch fps spadaja do dramatycznie niskiego poziomu (nie zawsze, ale czesto). Wiec jak dla mnie nie jest to komfortowa gra. A poza tym high to nie full w Crysisie ;) Jest jeszcze Very high, teoretycznie wymagajacy dx 10.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:44. |