Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Crysis - czy mi pójdzie? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=163819)

Kamil/Wielkie oko 03-02-2008 13:16

Full detale

mam sprzet

AMD Athlon(tm) 64 x2 Dual Core Processor 5200+ 2,71 GHz
2 GB RAM
GeForce 8800 GTS

idziemi na full detalach i nawet mi nie przycina tylko czasem obraz mi przeskoczy ale to naprawde zadko

Nytalith 03-02-2008 13:28

to zaprawde ciekawe, bo moj komp jest szybszy od twojego a na wysokich sie nie da grac, a co dopiero na full.

Yoh Asakura 03-02-2008 13:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nytalith (Post 1878642)
to zaprawde ciekawe, bo moj komp jest szybszy od twojego a na wysokich sie nie da grac, a co dopiero na full.

Core 2 Duo E6320, 2GB RAMu, GeForce 8800GTS i zapewniam, że na wysokich detalach da się grać w Crysisa bez zgrzytów. Musisz mieć nieźle przymulonego kompa, skoro na szybszym ci się tnie.

Kamil/Wielkie oko 03-02-2008 14:12

no bardzo ciekawe

mi dziala jak mam wszystko na wysokie... niewiejm dlaczemu tobie nie dziala a jaka masz karte grafiki ?

Żyłka 03-02-2008 14:13

Mi lata na high przy następującej konfiguracji sprzętowej:
-Core2 duo E6750
-GeForce 8800GTS wersja 320MB
-2GB RAM 800Mhz
-Asus P5K (płyta główna).

Kamil, full detale w przypadku Crysisa to nie high, ale very high.

Hu'Hu 03-02-2008 14:18

Słyszałem wiele mitów o tym że nie ma jeszcze karty graficznej żeby grać na najwyższych, mam Intel Core 2 duo (2x 2.2) 2 GB RAM, Radeon x1950Pro 512mb Shappire i śmiga mi na wysokich , nie mam Visty ale myślę że gdybym miał to i na najwyższych pójdzie.

P.S
Po eksplozji , kiedy znajduje się w tej przestrzeni bez grawitacji dochodzę w końcu do takiego miejsca z którego nie mogę się wydostać,jest tam kanał wentylacyjny(czy coś w tym rodzaju) który wdmuchuje strumień powietrza ktory z kolei nie pozwala wydostać sie z tego "pomieszczenia".Ale nie myślę tu o tym pierwszym bo tam działało na zasadzie zniszczenia tych kryształów tylko tam dalej gdzie powietrze zamarza i jest ogólnie chłodniejszy klimat. może ktoś coś mi podpowie ? :) wiem strasznie zamieszałem,, jeśli ktoś się domyśli o co mi chodzi i bedzię znał rozwiązanie to prosze o prywatną wiadomoścć

Vanhelsen 03-02-2008 14:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hu'Hu (Post 1878766)
Słyszałem wiele mitów o tym że nie ma jeszcze karty graficznej żeby grać na najwyższych, mam Intel Core 2 duo (2x 2.2) 2 GB RAM, Radeon x1950Pro 512mb Shappire i śmiga mi na wysokich , nie mam Visty ale myślę że gdybym miał to i na najwyższych pójdzie.

Po co Vista? Jedyne co to marnuje 300mb ramu + trochę procka... :/

Batman666 03-02-2008 15:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hu'Hu (Post 1878766)

P.S
Po eksplozji , kiedy znajduje się w tej przestrzeni bez grawitacji dochodzę w końcu do takiego miejsca z którego nie mogę się wydostać,jest tam kanał wentylacyjny(czy coś w tym rodzaju) który wdmuchuje strumień powietrza ktory z kolei nie pozwala wydostać sie z tego "pomieszczenia".Ale nie myślę tu o tym pierwszym bo tam działało na zasadzie zniszczenia tych kryształów tylko tam dalej gdzie powietrze zamarza i jest ogólnie chłodniejszy klimat. może ktoś coś mi podpowie ? :) wiem strasznie zamieszałem,, jeśli ktoś się domyśli o co mi chodzi i bedzię znał rozwiązanie to prosze o prywatną wiadomoścć

Hmm chodzi ci o ten statek ? To tam plyniesz tak jakby sam. A potem dochodzisz do takiego mie jsca i tam lataja takie gowienka to je mozesz zabic icaly czas przed siebie cisniesz z tego co pamietam dawno gralem ;p

Nytalith 03-02-2008 15:33

c2d @ 3ghz, 2gb ram, 88gts 320mb. Owszem, da sie grac na high, ale w momencie gdy jest kilku wrogow, lub nie daj boze jakis wybuch fps spadaja do dramatycznie niskiego poziomu (nie zawsze, ale czesto). Wiec jak dla mnie nie jest to komfortowa gra. A poza tym high to nie full w Crysisie ;) Jest jeszcze Very high, teoretycznie wymagajacy dx 10.

Żyłka 03-02-2008 19:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nytalith (Post 1878900)
c2d @ 3ghz, 2gb ram, 88gts 320mb. Owszem, da sie grac na high, ale w momencie gdy jest kilku wrogow, lub nie daj boze jakis wybuch fps spadaja do dramatycznie niskiego poziomu (nie zawsze, ale czesto). Wiec jak dla mnie nie jest to komfortowa gra. A poza tym high to nie full w Crysisie ;) Jest jeszcze Very high, teoretycznie wymagajacy dx 10.

Jaki masz ustawiony poziom antyaliasingu?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:44.