![]() |
i po <X(CeznuraX(> ten topic ?
emo emo emo emo emo emo emo!!! Powieś się na firance -.^ do rodziców idź się żalić itp. a nie ludziom na forum jajca wykręcasz o sny. ps. mi sie snilo ze kolega wlożył mi 5 metrowy kij w dupe i wyszedl mi gardlem. Plaklaem bo mnie bolało X( |
Cytuj:
Czy grzywka oznacza, że jestem emo? Gdybyś np. miał irokeza, czy byłbyś punkiem? Ja nie kalecze się, słucham rocka itp. więc chyba emo nie jestem? >.< Odbiegłem trochę od tematu- sorry, ale nie mogłem się powstrzymać ;< @Maciek_Tibijczyk Orginalny nick, orginalny opis... ;> Zresztą, nawet i jeśli jesteś tym złym to masz rację- po co pisać o czymś takim tematy- to nikogo nie interesuje. W twoim przypadku, mógłbym założyć jakiś temat o tibii- zaglądałbyś tam codziennie ^.^ |
Dobra spokój!!!!
zaczął sie robić flamewar -.- Pisay nie jest Emo tylko tak wygląda.... |
Ja kiedyś miałem sen, że malczanem przed dwoma mercami przez las uciekałem...
Albo raz byłem Spider - Manem... I nie piję. |
Jbc to powiedzieć ci jak podciąć żyły? :>
|
Cytuj:
Cry emo, cry. |
Ja ci wierzę. Niestety nie pamiętam swoich snów :(.
|
Cytuj:
Pamiętanie snów można wyćwiczyć m. in. poprzez medytację, ostatnio uskuteczniam i liczę na świadomy sen : ) |
Ja się obudziłem zaryczany rano z powodu snu,ale nie powiem jakiego ; p Powiem tylko,że miał przesłanie.
|
A ja uwazam, ze ludzie ktorzy nie doceniaja snow ogolnie, LD,OOBE i medytacji sa pojebani.
Idzcie grac w Tibie. |
Cytuj:
btw. jak juz sie poplakales po snie to chociaz bys to ukrywal a nie rozpowiadasz na forum. mega wstyd |
Cytuj:
|
Zaliczył DEDUWE xDD
|
Cytuj:
Apropo tego bycia przez niego emo to jesteście troche śmieszni, bo Wy nigdy nie odważylibyście się napisać tematu o czymś co was boli, smuci. A skoro mało kto znajduje odwagę by rozmawiać o takich rzeczach z bliskimi osobami, to czemu nie na jakimś forum? Lepiej jest o tym pogadać nawet przez kabel, niż tłumić to w sobie i myśleć sobie niewiadomo co ;P |
@up
ma racje jedyny (no prawie).Mądry ; p on nie jest Emo a tylko powiedział co go boli w duszy a do tego trzeba mieć duża odwagę dlatego stanąłem/stoję po jego stronie dzieci |
Dla tych co nie pamiętają snów polecam prowadzenie dziennika. Mi to pomaga, pamiętam conajmniej 2 sny z nocy a i LD czasem sie zdarzy. Coraz częściej ;]
A jak czepiacie się kolesia bo ma grzywkę nachodzącą na łoko, to gratuluje. |
Cytuj:
|
Lol ja nigdy nie pamiętam snów, kiedyś chciałem przejść przez trening LD, ale jak zobaczyłem, ile się trzeba namęczyć, to wyluzowałem.
P.s.: Wole coś przeżyć na serio, a nie podniecać się snem :) |
Em0 style \o/
A tak na serio to mi średnio co 2 dni śni się to co się wydarzy. Czasami to nawet fajne a czasami wręcz dobija. Edit. Zapomniałbym: Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Jeżeli chodzi o sny to ja też miałem taki jeden dziwny. Śniło mi się to w lato jak byłem na pogrzebie swojej dziewczyny. Gdy obudziłem się o około 4 w nocy łezki miałem w oczach i nie mogłem się powstrzymać od płaczu. Na drugi dzień, gdy spotkałem się z nią, powiedziała mi, że o mało ją samochód nie potrącił (jechał z dużą prędkością) w drodze do domu.o.O Na szczęście minął ją, ale zaledwie ćwierć metra dzieliło ją od samochodu. I jak tutaj nie mówić o dziwacznym śnie? oO |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:27. |