![]() |
9/10
Robi się coraz ciekawsze ;> |
Bardzo mi się podoba ale fabuła kojarzy mi się z jakimś filmem albo grą...9/10
|
No no postarałeś się. Zrobiłeś bardzo dobrze, bardzo ładnie dopracowany odcinek.
Fabuła bardzo wciąga, ale będzie zapewne bitwa ! HiHi ;> |
Pierwsza czesc o wiele lepsza niz prolog :P
|
Super Fake
|
Dobra, fake mnie wciagnal, a raczej fabula. Ten fake i BroWar, to jak narazie najlepsze fake'i jakie w ostatnim czasie sie tutaj ukazaly. Oczywiscie jest pare literowek czy cos, ale to szczegoly. Jedyne co mi sie niepodoba, to out Dereka, taki jakiś... nie przypadl mi do gustu, i ten palac/zamek krolewski, dziwny taki. Aha... obrazek 48, bardziej by pasowalo: "...na rajskim dworze..."
Mam nadzieje, ze nie przerwiesz tego fake, i dojedziesz z nim do konca. |
Cytuj:
Ohh ! Jaki znawca fake'ow 11 rookstayer :confused: Mi sie bardzo podoba , a że zwykle przeglądam tylko te obrazkia nic nie czytam tak tutaj pierwszy raz przeczytalem cala historie :) |
@up
You made my day ^^, Większość osób w tym dziale nie gra w to gówno[Tibia]... a napewno nie ja >.< Co do tematu... no nic, czekamy na niu parta ;p @Edit Dziundziorze, jak masz zamiar zostać tu trochę dłużej- zniszczę cię ;> |
Fake super, nie ukrywam. Znalazlem kilka literowek, nie podobala mi sie brama w drugim parcie, ten wbity sztylet w cialo ojaca glownego bohatera... Reszta spoko! Fabula wciaga, lecz zrob wiecej akcji ;)
Daje 9/10 za ta brame! xD |
Wszystko fajnie, tylko czemu najpierw ten Derek mówi giermkowi, że nigdy nie wróci, po czym parę chwil później w myślach sobie zaprzecza?
|
@pisay
Weź się opanuj człowieku, może to podforum nie dotyczy tibii, ale taka prawda, że większość osób z tego forum gra w tibie. I w tym wypadku, obrażasz ich gust(w tym mój), co nie jest miłe... @fake Fajny, mam zastrzeżenia tylko do niektórych tekstów. Brzmią one troche nierealnie, np. Strażnik proszący zabójce o odwrócenie się do ściany, na miejscu zdarzenia(powinnien to rozkazać), lub wielki tyran, który zabójce swojego doradcy(dobrze zrozumiałem?), który wprost powiedział, że jest tyranem, skazuje go tylko na banicję? Dziwne. 9/10 Czekam na dalsze części. @up Pewnie giermek będzie zdrajcą :P A tak na marginesie, to Derek jest rycerzem, że ma giermka własnego? Jeśli jest, to król powinnien chyba 'odpasować' go za zdradę. |
wymiatający
|
@Argen
Może i prawda? Tak szczerze... to też czasem pogrywam ;> Więc sorry, jeśli cię uraziłem ;[ @Topic Noo, ten miecz w ciele martwego ojca jest... troszkę brzydko "Wbity" |
Cytuj:
@topic: No, lepiej...o wiele ;> Nie chce mi się opisywać wszystkiego, więc dam tylko ocenę, którą będzie: 8/10 |
Cytuj:
*Ojciec Dereka był rycerzem i miał swojego giermka. @Topic Prosiłbym aby nie robiono sobie z mojego tematu offtopa o upodobaniach o tibii. Z góry dziękuje... |
Dobre ;> Wciąga, ładnie zrobione, ogólnie fajnie. Fabuła również mi się spodobała.
Kontynuuj swoje zadanie ;) |
Cytuj:
|
...
super fake oby takich wiecej
:D |
Muszę przyznać ,że mnie wciągnęło!
Czekam na kolejne części.! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:35. |