Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Grudniowy UP ?? Raj dla FACCA :D (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=16409)

Larin Ma'fess 07-11-2004 22:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Luka_MM
Mogl by ktos wytlumaczyc co to jest to "duel mode" bo ja tez nie wiem :(

To bylo cos takiego, ze jak dales prawym na siebie to pod Set ouftit miales "Duel Mode" i jak to wybrales, to dolaczales jakby do wielkiej party, ktora tworzyli WSZYSCY gracze bedacy w duel mode.

Chopkers 07-11-2004 22:17

Cytuj:

Jednym z pewnych stworów bedzie Anaconda na nowym terenie Dżungli (Teren dla PACC)
i to mnie najbardziej martwi ;(
znowu tylko PACC.PACC i PACC....

dali by cos dla facców ;(

ja chcialbym ponawalac cos nowego a nie tylko cyce i cyce....
kupil bym sobie pacca z checią, ale mnie nie stac wiec tylko moge nawalac te cyce.(rzygac sie juz od nich chce)

WIECEJ DLA FACC PLZZ ;(

arvegil 07-11-2004 22:26

Ooo już się nie moge doczekać nowych czarów :) ciekawe co z tego update'u wyniknie...

Marcelek 07-11-2004 23:31

[quote=Zaknafenian Do'Urden]HAHHAHA!!! wiem wiec ze masz 6 cyfrowy numer i 8symboliczne haslo!!! buhahahahteraz nic mnei nei powstrzyma od zagarniecia twojega chara ^^ :topic:

QUOTE]

Liczba * przypadkowa <(-.-)>

Knight Simon Dark lord 08-11-2004 00:41

duel mode to chyba chodzi o to ze (wylanczam servery pvp enforced) jak jestes z kims w duelu albo z kilkoma osobami to mozesz je bic i czachy nie dostac sle osoba ktura nie zostala do duealu zaproszona to dostanie jezeli to o to chodzi to chcialbym by zrobili to na swiatach non-pvp by mozna bylo trenic z kolegom o takim samym lvlu to by bylo super

Bobi 08-11-2004 07:40

A juz mialo byc tak pieknie...i jeszcze skill bara nie wprowadza moze ;(
Gremlin po co to mowiles X( :D

Walrock 08-11-2004 07:46

@Bobi
Napisał to, żebyś nie robił sobie płonnych nadzieji.

Ghost Nieudany 08-11-2004 08:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gremlin
BLAD!!!
Wedlug tego co na Tibia News pisali CIP zamierza wprowadzic auto bana za macro loging = uczciwym gracza z FACC bedzie sie latwiej lognac, ale na kolejke nie liczcie.

Cóż... Zniknęłyby mi pęchyrzyki z palców od walenia w klawisze, kiedy po raz dwudziesty chcę się zalogować.

Cytuj:

W chwili obecnej jest prowadzona ankieta czy wogole gracze czegos takiego chca, z tego co widzialem na tibia.com to:
Paska kolo skilli nie chce praktycznie nikt.
Inna opcje chce duzo ludzi.
Duzo ludzi tez albo zwisa cala sprawa albo che zeby zostalo jak jest.
Jakie to urocze! Będziemy łazić do NPCów i za 1k będziemy się dowiadywać, że do skoku levela potrzeba nam dwóch godzin, piętnastu minut i dwóch sekund. I notować trzeba to będzie... Albo pasek dostaną paccowie...

Cytuj:

Kazdy nowy update ma w sobie przynajmniej 1 nowy przedmiot, w grudniowym update jest DUZA szansa ze wprowadza quest na Thunder Hammera
To jest już dobra wiadomość... Cóż, skoro quest na Thunder Hammera, to pewnie wprowadzą jeszcze jakieś cacuszko SILNIEJSZE od niego.

Cytuj:

Dla tych co przespali ostatnie pol roku na mapie na tibia.com jest wielka biala plama o nazwie Unknow Territor - teren z ktorym CIP nie wyrobil sie na czas ostatniego update, jedni mowia ze wiecej pustyni, inni ze dzungla, a jeszcze inni Japonia, co bedzie dowiemy sie w Grudniu.
Japonia? Podbiega do ciebie samuraj i krzyczy "Kamme kamme ha!"...

Cytuj:

Czy 4 to nikt nie mowil, ale Knightmare mowil ze beda outfity niektorych potworow (np dwarfy i elfy).
To też jest dobra wiadomość, zawsze chciałem mieć outfit np. orka...

Cytuj:

Servery jak cos to CIP zmienia w innym czasie niz update (sama zmiana serverow to dosc pracy a laczenie tego z update to bylo by samobojstwo).
Serverow w innych krajach w Europie NIE BEDZIE.
Servery mi akurat zwisają, bo i tak gram tylko na Chimerze obecnie, a na maina mi się postaci z Dolery, Antici i Pacery wyprowadzać nie chce...

Cytuj:

Z tego co czytalem wypowiedzi CIP na tibia.com to sa obecnie w kropce odnosnie GM, albo zatrudnia pelnoetatowych GMow do banowania ktozy moga nie miec zielonego pojecia o grze, albo musza wymyslic nowy system rekrutacji poniewaz obecny uniemozliwia nagle zwiekszenie ilosci GMow.
Czyli jak? Każdego trzeba oddzielnie rekrutować?

Cytuj:

Test server odpalaja jak update jest gotowy i na pewno nikt nie zna jego terminu na 5 tygodni przed czasem.
Pewnie dla pacców będzie... Chociaż, bądźmy dobrej myśli.

Zapewapu 08-11-2004 12:16

Gremlin , a jak odroznic kogos kto loguje sie normalnie od kogos kto loguje sie macrem ?

Beerkof 08-11-2004 12:38

Beka Beka Beka

WAŁEK WAŁEK BEKA BEKA ;) A miało być tak fajnie. Teraz mozecie po mnie pojechac ;P

P.S. Nie róbcie sobie nadzieji na to co tutaj napisałem....

Dwik 08-11-2004 15:40

Jeżeli wprowadza, że o skille bedzie się trzbea pytać jakiegoś NPC to ten gosciu na 99,9% bedzie na Edron czyli tylko dla Pacc.

W ogóle cipowie dążą do kupowania pacca, aby móc już praktycznie dobrze grać ^.-

PiXik 08-11-2004 16:30

Ta jasne i co jeszcze po 1 zawsze istnieje możliwość że skilbara nie będzie ...po 2 gie fajnie umiesz ściemy puszczać i to tyle co do dżungli to był 1ss i na końcu wyjaśnienie JOKE

Chopkers 08-11-2004 21:22

jezeli chodzi o nowe tereny (jak zwykle dla pacc;() to skoro dodają ciagle nowe tylko dla pacc :o to moze stare (np. Darashia, masa rotów ;)) mogli by oddac dla faccow??

taka sama sprawa ze statkami, powinni udostepnic plywanie statkiem rowniez faccom (oczywiscie tylko miedzy thais, veno i carlin).

co o tych pomyslach sądzicie??

Preste 08-11-2004 21:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Beerkof

6 Servery
Servery zostana zUPgradowane do akutalnych wymagań zmieni sie także provider usług internetowych na terenie Niemiec oraz powstaną dwa nowe Servery (Szwecja , Niemcy )

Czy może to zmniejszyć lagi na Niemieckich serwach ??

Zaglada 08-11-2004 22:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CzOpKeRs
jezeli chodzi o nowe tereny (jak zwykle dla pacc;() to skoro dodają ciagle nowe tylko dla pacc :o to moze stare (np. Darashia, masa rotów ;)) mogli by oddac dla faccow??

taka sama sprawa ze statkami, powinni udostepnic plywanie statkiem rowniez faccom (oczywiscie tylko miedzy thais, veno i carlin).

co o tych pomyslach sądzicie??

Raczej watpie, teraz jest problem gdy wchodze do miast facc i proboje wrocic na Edron. A gdyby wprowadzili ten system to zapewne bym sie nie doczekal zanim ostatni gracz przeplynie do thais.

Ghost Nieudany 08-11-2004 22:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Preste
Czy może to zmniejszyć lagi na Niemieckich serwach ??

Czytnij sobie to:

Cytuj:

Servery jak cos to CIP zmienia w innym czasie niz update (sama zmiana serverow to dosc pracy a laczenie tego z update to bylo by samobojstwo).
Serverow w innych krajach w Europie NIE BEDZIE.

Cytuj:

Stary system wyglada tak:
CIP wyznacza kolege GMem
GM wyznacza kolege Conslorem
jak conslor zrobi sie kolega CIP to zostaje GMem (tak w skrocie).

Jednym słowem, trzeba znać stu ludzi żeby GMem zostać, jakie to miłe...

Stalin rosja 11-11-2004 21:19

Słyszalem że ma być nowa profesja o nazwie barbrzyńca, która by nie mogla używać czarów ale za to mogła by trzymać bronie dwuręczne w jednej ręce. :confused:
Czy to prawda?

$corcerer 11-11-2004 22:46

A słyszałem to od kolegi kolegi siostrzenca mojego wujka.....

OSZOŁOMY SIEJĄ PLOTY.

Angel of Death 12-11-2004 09:18

Cytuj:

W chwili obecnej jest prowadzona ankieta czy wogole gracze czegos takiego chca, z tego co widzialem na tibia.com to:
Paska kolo skilli nie chce praktycznie nikt.
Inna opcje chce duzo ludzi.
Duzo ludzi tez albo zwisa cala sprawa albo che zeby zostalo jak jest.

Lol nie wiem skąd ty wytrzasnąłeś te wieści . Dzisiaj skończyła sie sonda i ...
http://serveruni.republika.pl/skilbar.JPG

Ariverra'botinhu of hell 12-11-2004 11:17

o lolek

ja sie ciesze ze ta sonda sie tak skonczyla i tez tak glosowalem jednym slowem... ROX xD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:48.