Ghost Nieudany |
08-11-2004 08:32 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gremlin
BLAD!!!
Wedlug tego co na Tibia News pisali CIP zamierza wprowadzic auto bana za macro loging = uczciwym gracza z FACC bedzie sie latwiej lognac, ale na kolejke nie liczcie.
|
Cóż... Zniknęłyby mi pęchyrzyki z palców od walenia w klawisze, kiedy po raz dwudziesty chcę się zalogować.
Cytuj:
W chwili obecnej jest prowadzona ankieta czy wogole gracze czegos takiego chca, z tego co widzialem na tibia.com to:
Paska kolo skilli nie chce praktycznie nikt.
Inna opcje chce duzo ludzi.
Duzo ludzi tez albo zwisa cala sprawa albo che zeby zostalo jak jest.
|
Jakie to urocze! Będziemy łazić do NPCów i za 1k będziemy się dowiadywać, że do skoku levela potrzeba nam dwóch godzin, piętnastu minut i dwóch sekund. I notować trzeba to będzie... Albo pasek dostaną paccowie...
Cytuj:
Kazdy nowy update ma w sobie przynajmniej 1 nowy przedmiot, w grudniowym update jest DUZA szansa ze wprowadza quest na Thunder Hammera
|
To jest już dobra wiadomość... Cóż, skoro quest na Thunder Hammera, to pewnie wprowadzą jeszcze jakieś cacuszko SILNIEJSZE od niego.
Cytuj:
Dla tych co przespali ostatnie pol roku na mapie na tibia.com jest wielka biala plama o nazwie Unknow Territor - teren z ktorym CIP nie wyrobil sie na czas ostatniego update, jedni mowia ze wiecej pustyni, inni ze dzungla, a jeszcze inni Japonia, co bedzie dowiemy sie w Grudniu.
|
Japonia? Podbiega do ciebie samuraj i krzyczy "Kamme kamme ha!"...
Cytuj:
Czy 4 to nikt nie mowil, ale Knightmare mowil ze beda outfity niektorych potworow (np dwarfy i elfy).
|
To też jest dobra wiadomość, zawsze chciałem mieć outfit np. orka...
Cytuj:
Servery jak cos to CIP zmienia w innym czasie niz update (sama zmiana serverow to dosc pracy a laczenie tego z update to bylo by samobojstwo).
Serverow w innych krajach w Europie NIE BEDZIE.
|
Servery mi akurat zwisają, bo i tak gram tylko na Chimerze obecnie, a na maina mi się postaci z Dolery, Antici i Pacery wyprowadzać nie chce...
Cytuj:
Z tego co czytalem wypowiedzi CIP na tibia.com to sa obecnie w kropce odnosnie GM, albo zatrudnia pelnoetatowych GMow do banowania ktozy moga nie miec zielonego pojecia o grze, albo musza wymyslic nowy system rekrutacji poniewaz obecny uniemozliwia nagle zwiekszenie ilosci GMow.
|
Czyli jak? Każdego trzeba oddzielnie rekrutować?
Cytuj:
Test server odpalaja jak update jest gotowy i na pewno nikt nie zna jego terminu na 5 tygodni przed czasem.
|
Pewnie dla pacców będzie... Chociaż, bądźmy dobrej myśli.
|