![]() |
Zal... pierdolenie noobow (nie tyczy wszystkich)
denerwuja mnie takie wytlumaczenia, ze mam rs, wiele osob na wiekszych lvlach ma rs i nikt za to na nie nie poluje.. a co do tego wytlumaczenia, ze potrzebowali kasy to juz kompletnie rotfl. nawet nie macie pojecia ile takie 170e knighty maja kasy, i jak poleci ze mnie rod warty 8 k~ to raczej se gruchy nie zwala @Avath mi tez sie nie podoba twoj ryj/wyjdz! @up tak, ja pkowalem(tzn mialem zamiar) ale nie lvle o 150 nizsze rozumiesz? Do tego zle zrozumiales, nie mialem zamiaru bic 77ms'a bo to idiotyzm, wspomnialem o tym, zeby nie isc na 4 kope, bo i tak nie warto skoro siedzi tam wyzej wspomniany 77 ms. |
Cytuj:
Udało im się! :o |
cry me a river ;(
do założyciela tematu - jesteś żałosny, widzisz co każdy o tobie sądzi? Przed założeniem następnego tematu pomyśl jakie mogą być tego skutki. Teraz wiesz, że mając rs na tym lvlu siedzi sie w depo (z wyjątkami, które jak widać tobie nie przysługują) |
Cytuj:
P.S On jest gejem wiec jakby ktos chcial skorzystac z uslug to pewnie jest chetny ;-) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Amek_PL jest kolejnym przykładem sfrustrowanego dzieciaka który uważa że on może zabijać a jego nie 8o
Lata z rsem i myśli że może robić wszystko a 150 lvl go lać nie będą bo ma od nich 100 poziomów mniej.... gdyby miał o 100 mniejsze IQ to bym się zastanawiał żeby go nie lać xD A więc apel do ludzi którzy spotkają amka na serwie: NIE BIJCIE GO ON MA IQ<40 xD |
Cytuj:
|
Do założyciela tematu.
Wszyscy już Ci wyraźnie wyjaśnili ,że jesteś żałosny. Ja sie do tego podpisuje. |
Cytuj:
A co do reszty - zal Ogarnij sie, w tibii nie ma zasad. |
Witaj my sie chyba skąś znamy
Nie pierdol mi tu ze nie mieli powodu żeby Cie zabić Jak nadal myslisz ze nie ? To wpisz na tibia.com Jaldridge to Ci powinno rozjasnic cala sprawe ;-) |
Dla mnie UV zawsze było i będzie gildią lamusów ;] jak tam grałem na nicku Wielki Mancyz dawno temu to te debile biły każdego za nic myślą że jak mają 100+ to już all im wolno dlatego ludzie uciekli z hiberny gdzie są czasy że na hiberne nie można było wejść bez kolejek ? :> teraz na infernie sie dużo lepiej opłaca grać niż na hibernie pamiętam jak kiedyś na 5 min przed server save z kumplami sobie lataliśmy i się biliśmy 4fun bez party wpadł ten lamus Aaron Soulbringer i nas ubił all a po save mu pisze " why you kill me ? " a on " skull is bad " a jak mu napisałem że to byli moi kumple to powiedział " thx for sd " bo mi bp spadł ;] żal dla nich 180 ed cieszy się z bp sd <owned>
|
Cytuj:
huesheheheh Dobre sam to wymyśliłes?? czy ci mama pomogla? |
toaleta i reszta dadzą dupy w końcu...
teraz huntują nawet swoich byłych członków! żałość... są bezsilni i zdesperowani... a ostatnio widziałem przepiekny obrazek jak jakiś gość dał Broockowi 100 gp na statek... a jakiś noob char - "hunted for support DM" |
Cytuj:
Taa, tez widzialem te akcje :D rox (zal) |
_/ Hiberna rox! :D
Btw. Dawac bohy! |
prawo dzungli na hibernie. no i dobrze, przynajmniej jakies prawo jest, nie to co na non-pvp ;)
ps. nie placz, biegasz z rsem to czego sie spodziewasz.. |
Cytuj:
Proponuję zrobić taki temat, gdzie wszyscy chętni się będą wyżalać, jak to są, lub byli hunted. |
Tak było, jest i mam nadzieje, że tak nie będzie po wojnie. Chociaż nikt nie wie co DMi szykują.
|
Cytuj:
xDDDD Pobijesz go? :< ZA TIBIE ZROBIMY WSZYSTKO, NIE?????????????!!!!ONEONEONEONE |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:40. |