![]() |
Lol...
Czy ten 100 knight leczyl sie potionami od 50 lvla? Tak to wlasnie wygladalo... |
Swe jednak mają mózgi zaje**te...
Nuhn mógł na*******ać mas flama a nie visa-.- Albo chociaż włączyć utamo bo nie wiem czy on myślał, że się wyleczy? A potem to już żal, przecież tam był 215 ek i 187... W dwóch by wyjebali ich all.. Jednak swe rox PS. Miło widzieć siejnik znów w akcji ;Ddd |
Cytuj:
po co tak super kozaczysz jak nawet nie wiesz ze nie mozna miec tych dwoch czarow do uzytku w jednym momencie |
Myślisz, że ja gram w tą zjebaną tibie tera?
Mylisz się-.-, więc jak mogłem wiedzieć.. |
Jak nie wiesz to po co pierdolisz?
|
Bo myślałem, że można-.-
Zresztą nvm |
hahaha film mnie dobil 1 zecz mnie nurtuje dlaczego nie daliscie loga wszyscy zal mi bylo tego waszego kolesia z teamu z red skullem ktory padl ja bym dal loga ;P pozdro ; ]
|
bk z nuhna, zawsze myslalem ze ma lepsze pvp
|
Cytuj:
|
niceB) gfilm ladny ocena ladna
|
Hehe filmik fajny ;-] po tym jak robiliscie masakre na Aldorze to teraz widze Elysia =] Filmik fajny ale szkoda ze nie daliscie logow jak wam pz zniknelo, mogliscie wziasc eq Valadina bo i tak wiadomo ze padniecie to lepiej bylo itemki i hajs przytrzymac na exp i na inne zamachy.
|
Ładny filmik :) Oczywiście nie mieli szans wyjść z tego żywi ale się starali. Brawa im za to ;)
|
Cytuj:
|
Widac są chonorowi nie jak ktos tam up ze by zostawił kumplai dał loga..n/c
@mowi Nun uhasauh |
:O Takich ludzi potrzeba nam na Kelterze ... wszyscy polacy by was na rękach nosili jak byście zrobili porządek z rasistowskimi br z Trevours.
|
@up
Kurwa co za ciota! Czego to odswierzasz archeologu ja pierdole na date ciezko spojrzec?! TO CI MOWIE! TEMAT Z PRZED TRZECH MIESIECY! :O |
Ja tam skorzystałem i objerzałem, filmik naprawde ciekawy...
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:53. |