![]() |
Jeżeli mamy zagłosować "inteligentnie" to najlepiej oddać głos nie na Szczecin, Warszawę, czy choćby Kraków (sorry), ale na Gdynię, która ma pierwsze miejsce w rankingu po czarną kartę.
|
Każdy ma zagłosować na Głuchołazy!
W ramach dowodu, każdy ma mi wysłać na PW SSa jak głosuje na Głuchołazy! Filmiki na YouTube mile widziane. W ten sposób uniknięcie wielkiej kary, która spotka wszystkich, którzy nie zagłosowali na Głuchołazy!* * - Kara w trakcie wymyślania. BĘDZIE STRASZNA!!! Coś a'la tydzień z Bosalem w Starachowicach w zamkniętym pomieszczeniu, bez internetu o samych tostach... |
Tylko dlaczego akurat Szczecin? Nie czaje tego xd Co ma to miasto czego nie mają inne? ;s
|
To moze nie kłocmy się a zagłosujmy na Nowy Sącz :)
|
Tak w ogóle to mam nadzieje że ten monopol będzie konkretny i duży. Zawsze chciałem takiego mieć,a w sklepach są same małe gówna jakieś 30-polowe ;l Monopol wymiata.
|
Cytuj:
|
IMO powinno się głosować na miasto, które ma jakieś szanse. Na stronce jest Warszawa, to może na nią?
Cytuj:
|
W sumie to dziwie się że Polskie miasta są tak nisko.Przecież uwielbiamu wygrywać takie plebiscyty.Toć 1/3 komentarzy na youtube(i to nie do polskich filmów) to Polacy : P
|
Zagłosowane... Na szczecin
|
Po co glosowac na miasto, ktorego nikt z poza Polski nie zna? (no moze Niemcy znaja :P ) - oczywiscie mowie tu o Szczecinie.
Najlepszym wyborem bedzie glosowanie na W-we lub Krakow :) |
a może na Łódź? ;>
|
wrocłaf wroclaW wrOcLaaaaaaw wroclaw wroclaw WROcLovE !!!!!!! 8o
/\ wiem analfabetyzm :p WORCŁAW ROX WROCŁAW RULES !!! |
Cytuj:
|
A za o.s.t.r'a na Łódź mogę zagłosować xD
|
Głosować na Gdynię ^^
|
zazdrościcie nam morza i tyle ; ] tak wogóle stolica i krk są już nudne i przereklamowane, to już bym gdynie wolał czy nawet wrocław ;p
|
Jak dalej będę zmuszony patrzeć na wasze przekomarzanie się to zagłosuję na Moskwę!
|
Cytuj:
|
<bump>
Zostały dwa dni głosowania. Tylko dwa z polskich miast mają jeszcze szanse - Gdynia i Szczecin, a że można głosować na dwa na raz, to nie macie już dylematu ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:28. |