![]() |
Cytuj:
neo nie sraj :p idz sobie wypij :p |
Cytuj:
a) istnieja antywirusy b)mozna wejsc na glowna strone tibiacam tv c) google.pl ;/ |
Skoro wszyscy tak komentuja moje filmy , to moze ja dodam sam cos od siebie zeby nie bylo....
chcial bym tu pokazac jak zgran isa ludzie na harmoni i po prostu , no co tu duzo mowic , filmik pokazuje sam za siebie :) http://www.tibiacam.tv/get.php?h=a61...e9555e3adf62e8 Dzieki Za Zajebisty Team X(X(X(X(X( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Masz niby 17 lat, my¶lisz, że wiek sam ci doda rozumu, a tu nie! Większo¶ć 13-latków potrafiłoby znaleĽć taki przeciętny program. |
Cytuj:
down o,rly ? 8o |
@up piszę się SKˇD a nie Z KONT .... chyba że twój postm ma jaki¶ ukryty sens xD
nie lubię takich filmów z non-pvp :P |
ojjjj besztacie...
ja nie chciałem nikogo besztać chciałem nauczyć sie korzystać z tibiacamtv ... nie gram w tibie bo uczę sie do matury i pierwszy raz słyszę o tibiacamtv więc chciałem dowiedzieć sie o co z tym kaman ale jak wszyscy jeste¶cie tacy m±drzy to po prostu juz nic nie odpisujcie (jak to sie mówiło nie karmcie trolB)a)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
jeden z kolegow podal juz linka. ja poprostu nie rozumiem tej zabawy patrz pytasz sie skad mozna sciagnac np mozille firefox a nawet w google nie zajrzysz...zalosne ;/ |
Wydaje mi sie ze to topic do komentowania moich filmow ?
|
lol
nawet nie mam ochoty z tob± gadać
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:53. |