![]() |
Widocznie takich informacji tibicam nie zapisuje, odpal sobie tibiacamng (stary program) odpal blackd i nagraj to (Cale info wyskoczy lacznie z informacjami od blackd)
|
jakbyscie czytali tibia.de to bysce wiedzieli o co chodzi :p
|
Cytuj:
------------------------------------------------------------------------------------------------------- na forum tibi xx trwają próby rozwiązania tego questu już od grudnia odkąd to osoba która miała silver mace dała 3 wskazówki które mają pomóc w rozwiązaniu go :). |
|
Cytuj:
|
Jesli koles podmienilby grafiki u siebie w kliencie i to bylby zwykly mace to wy widzielibyscie zwyklego mace a nie silver. to moze byc prawdziwy film ale dziwne ze koles look nie dal
|
Cytuj:
|
Z tego co wiem 1 osoba bodajze na Morganie posiada SM, co do reszty niemam pojecia
|
Cytuj:
|
to co ze obok PK'row, wszyscy chodza obok PK, jedni na wyzszych lvl inni noob chary PK, ale kto wiedzial o tym ze w rece jest SM ? ;]
|
Randall, chodzi o proxy pod tibicamem, jak nie wiesz o co chodzi, to uwierz na słowo mi oraz w to, co przekazał opinii publicznej sam nagrywający na konkurencyjnym forum.
|
@Harpun
To wkoncu ten typ z torga ma sm czy nie? |
spoko spoko my bad nie doczytalem do konca tematu odpowiedzialem na post z 1 strony.
etoric, jestes zerem. |
Cytuj:
Na przyszlosc czytaj caly temat, pacanie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
NO CZYTAM WLASNIE, NO I GDZIE SIE PRZYZNALEM, JESTEM AUTOREM FILMU I TEMATU TAK TRUDNO TO ZROZUMIEC ? |
Był by jakiś problem jak by ktoś zrobił chara na twoim servie żebyś go pokazał na trade?
|
Wiem jedno... nagrywany był na rl Tibii na 100 %
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:00. |