![]() |
Cytuj:
@Topic Żal człowieku. Ja widziałem conajmniej 7 tematów z tombów (w tym gib/gfb hunt i zwykly summon+flam/vis lub sam flam/vis). Szukanie nie boli :) @Edit Pokazane rezultaty 1 do 25 z 136 Gdzie ty qrva szukałeś że nic nie znalazłeś? Bo to nawet upośledzony umysłowo by znalazł... |
Uposledzone jest te forum nawet zapytac nie mozna wydawalo mi sie ze na tarpit -2 za tp sa behemoty a ci odrazu , a pozniej mowia na cale forum "Jakie te forum jest chujowe" bo atmosfere robicie chujowa, leja w domu rodzice czy o co chodzi
@opcja szukaj A wiec tak wpisujemy tomb-> filmy i mamy tak pare filmow acient ruins pare stone za tp-1 niektore to wogole sa Knight na dragach (padlo slowa tomb w temacie) a druga strona to sa filmy ktorych juzsie nie da sciagnac |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Na górze masz temat cichego, tam masz wszystkie tomby...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ze sa to nie znaczy ze mi maja pasowac i sram na twoje zdanie (juz mam dojsc zjebanych cwaniaczkow co jedyne co potrafia powiedziec to szukaj a pomoc to nic) Ignore i tak gowno cie widac na forum wiec nie bede niczego zalowac
|
Cytuj:
Mówisz że jestem "jebanym cwaniaczkiem"? Zgadza się. Jestem "jebany cwaniaczek". No ale walcz dalej =D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:56. |