![]() |
Niezle niezle, wielkie gratulacje..
Tylko nasuwa się pytanie ilu z nich zdobyło te osiągnięcia uczciwą pracą, bez bota:/ |
GZ wszystkim ;] Szczególnie dla knightów za te godziny spędzona na skillowaniu :p
@up Połowa może 1/4 :) |
Gratuluje. Może i ja kiedyś będe miał się czymś pochwalić ;)
|
grats!
gratulacje wszystkich awansow!
|
Mam tylko małe pytanko , jak to jest ze 80 mlvl na najstarszym serverze ktory mogl wbijac kilka lat (nie mowie ze to proste , i tak sie szacunek nalerzy dla gracza) , a nie ma 80 mlvla z najmlodszego servera unitery(screen nadeslany zostal , nick gracza to Desto'ires), ktory mysle ze jest tez nielada osiagnieciem (zreszta juz obecnie mlvl jest wyzszy...)
Dla ludzi ktorzy gratuluja knighta wytrwałosci ... jest czego ... ale oni wbijaja za darmo ... Mag/Druid aby wbic 1 mlvl powyzej 80 musi wydac ~1kk , wg. mnie im sie uznanie nalerzy bardziej ?:) gracz Unitery |
gz także chcialbym miec takie...
|
Cytuj:
|
Knightem skill wbic to jest cos, a m lev to sam sobie idzie. :D
|
Cytuj:
|
a gdzie Hunabku ?! tez wbijal 9 mlv i 200 lv : )
|
Cytuj:
|
gz dla wszystkich którzy nie używali botów :)(czyli mafjozo odpada w gratulacjach)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
GZ Odin ;)
Szkoda że nie ma mnie na zdjęciu, i szkoda że już nie grasz. |
niech mi ktoś wytłumaczy dla czego powyzej 80 mlvla profesje magiczne musza wydać 1kk
|
Cytuj:
Chodzi o manasy na exp. Ale i tak zazwyczaj się zwraca, 80 mlvl mają raczej bardzo wysokie levele, nie? :P |
Cytuj:
1)czy one mało dają? od czego to zalezy 2)ile bp jest tera warty? i o stalagmity ile za bp? |
Wysyłałem miesiąc temu screen i nie ma :/
|
Ale Bug ^^
bravo bravo
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:56. |