![]() |
Z tą Vistą to jest porażka. Właśnie poluję na jakiegoś fajnego laptopa, ale niestety 90% dobrych lapów jest wyposażone w Visty. Aktualnie próbuję wybadać, czy da radę wymienić w sklepie Vistę na XP, jeżeli nie, to czeka mnie wydatek na system.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Czy mi się zdaje, czy chwalisz się swoją maszynką? ;) Czy tym, ile kasy w nią włożyłeś? @temat Jednym zdaniem: Vista jest przereklamowana. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Strasznie obciąża kompa ... Żeby grać w coś porządniejszego niż Quake 3 to trzeba mieć dobrą maszyne :( ... Ja mam Windows XP Dark Edition i szczerze polecam ;) !
|
Dla autora jest jedna rada, poczekaj na wyjście SP 1 i 2, wtedy pomyślisz nad instalacją Visty.
|
Mam crysisa mam viste mam kartę dx10 1 gb 4gbram quada i nie widzę sobie grania w crysis na dx9 na xp :). Spoko system, mam już 1,5 miesiąca i nie miałem żadnych złych uwag oprócz wkurzającego systemu pytania o uprawnienia :)
|
Cytuj:
|
uff visty nie polecam :/ ja juznawet nie chce patrzec na reklamy komputerów z vista ;d
|
Ojciec właśnie kupił sobie laptopa HP. I co? Dysk ma 160 GB, partycja C: ma 24GB (955mb wolnego miejsca, chociaż jest tam tylko system), a partycja D: ma 5,92GB (1,47GB wolnego, a nic tam nie było instalowane). Wniosek? Ups, Vista zgubiła partycję ;]
|
Cytuj:
@topic : jak dla mnie vista jest takim samym niewypalem jak 2000/millenium. Oba te systemy byly jedynie sprawdzeniem nowych funkcji, ktore zostaly w pelni wykorzystane w XP. Planowane wsparcie w postaci latek itd dla visty - do konca 2009 roku, dla XP - do konca 2012. To o czyms swiadczy ;) edit : nie mowiac juz o tym, ze wymagania visty jak na system operacyjny to zdecydowanie za duzo. |
@up
100% racja, teraz ludzie patrzą jedynie na okładkę i to, jaka jest grafika. Nawet jeśli byłaby to gra o wydłubywaniu wykałaczką resztek obiadu z zębów, ale żeby miała dobrą grafikę to ludzie będą lecieć ze zwieszonym jęzorem do sklepów i na torrenty. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
SP1 wreszcie naprawi problem z kompilatorem C ;) |
Ja mam Viste, jestem z niej zadowolony chociaż mogło by być lepiej.
(minusik za wchłanianie Ramu i nie obsługiwania 4 rdzeniówek) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:09. |