![]() |
...nie umie się zachować w towarzystiwe :) ot co
Zawsze gdzieś tam znajdzie się taka właśnie "koleżanka" |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
jak ktos wspomnial wiek nie gra roli,do alkoholu nie ma recepty,bo kazdy reaguje inaczej np.ja mimo tego ze jestem wstawiony to zachowuje swiadomosc tego co sie dzieje,nie plote bzdur itp,co prawda bardziej wylewny jestem ale no wiecie ocb ;p
|
Wiadomo, ze jeli ktos bedzie chcial pic to bedzie pil..nie zwracajac uwagi na 18 urodziny..
Czytajac wypowiedzi niektorych z was widze, ze lubicie sie spijac do nieprzytomnosci. Jaki jest w tym sens?? |
Z tego co widzę a dokładnie zachowanie naszych forumowych "Elo joł sóper ziomuf" to alkohol przed 18-stką jest nadużywany i działa to troszeczkę hmm... ogłupiająco ? I niestety w naszych czsach picie alkoholu dla większości "ziomuf" jest tylko sposobem popisywania się przed innymi co jest po prostu prymitywne =P.
|
IMO nic skandalicznego. Sam czasem łykam i nie jest to nic niemoralnego.
Zależy też, jakie i ile. |
nie miałem na myśli ciebie tylko konkretne przypadki =).
|
I tak najlepszy jest Picolo :cup::D8o:];):)
|
Cytuj:
Pierwszy raz 'nielegalnego owocu' spróbowałem w wieku 13 lat, próbowałem tanie wino, wódkę i piwo. Schlałem się raz, nie bardzo mnie to kręci. Generalnie wolę jedno czy dwa piwka raz na jakiś czas, u kumpla czy gdzieś... |
Cytuj:
|
Nie pije i pomijając temat - nie pale.
Nie daje mi to żadnej satysfakcji. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Kto chce ten pije. Teraz prawie każdy 15 latek już miał do czynienia z alkoholem. A najbardziej rozbrajają teksty: "Na 1 piwo nie warto iść, nawet się nie najebiesz."
|
Cytuj:
i wlasnie co to znowu za glupawy temat skoro wiekszosc to 16< ...( bez urazy chlopcy) |
Zasadniczo śmieszy mnie picie w tym wieku, bo służy to głównie do 'szpanowania'.
Chociaż nie ukrywam - sam lubię czasem wypić i być może jestem przez to hipokrytą = ) |
Picie - żaden szpan
Pierwszy raz wypiłem w wieku 11 lat ;) W piwnicy z kolegami po małym "żubrze" - nic przyjemnego :evul: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:11. |