![]() |
Cytuj:
@topic Wstepu lepiej nie oceniac, jakis 3 noobkow biega po kopalniach, muzyka jak z harego potera, nie ma jakiegos pozadnego tytulu ani przedstawienia fragow, nie wspominajac o jakis krajobrazach gorskich w filmiku o tibii, a jak juz przy fragach jestestmy, to czym tu sie szczycic ? 30-40 lvle ? Albo na tyle osob jakis 60+ rp ? Albo co nas obchodzi w co wczesniej graliscie, skad jestescie i ile macie lat ? Czy to kolko wzajemnej adoracji ? Film nudny, muzyka nie porywa, fragi takie sobie. Na youtube znajdziesz setki lepszych filmow. |
@up
to zes mu dopierdolil "kolko wzajemnej adoracji"ahahahahahahahahah |
Cytuj:
: ( Co goscia ocenil |
"We are free" wykonuje Enya -.- i tak ta nutka była w Gladiatorach i 300
|
|
Cytuj:
|
Tak szczerze.. najgorszy jaki widziałem, filmik może jest dobrze posklejany ale muzyka była do dupy, 0 ataków combo, udawało wam sie kogoś zabić dlatego bo albo nie potrafił sie leczyć albo poprostu niemiał run leczących najgorsza była akcja gdy było was jakoś 5 a zabiliście 30 rycerza żalosne
1/10 |
filmik moze i nawet fajnie zrobiony.. ale co do waszego pk to nic specjalnego.. zabijaliscie male lvle i tak jak Mi'chael napisal, te osoby nie umialy grac.. nie leczyly sie tylko wszyscy w panice wiec to zadna sztuka ;)
|
Cytuj:
@ Alcata Słaby jesteś. |
Pod Wzgledem jakości film bardzo dobry (efekty itp...)
Ale akcja to nic ciekawego...Muzyka moze być... ;d wiec ogólnie film średni ^.^ |
Film nie zachwyca.
1. Poczatek zapowiadal sie dobrze ale szczerze mowiac jak zobaczylem nastepny pk movie to mnie zemdlilo :/ (ile mozna?) 2. A fragi to okolo 40 lvle ktore w wiekszosci wogole sie nie leczyly. 3. Sorry ale co nas obchodzi kto gral w csa a kto w bierki? 4. Muzyka sux i nie zgrywa sie z akcja :( 5. 38 palek ubity praktycznie z samych wandow. AFK ? @Down: No jasne niech kazdy tylko chwali film ;< A cos ktos zlego powie to placzecie. A powiedz, ty cos nowego swoim postem wniosles? Bo moj post na pewno wniosl wiecej ;<! |
Cytuj:
To samo powiedzieli Alcata i Mi'chael, więc się za bardzo nie wysiliłeś. |
Cytuj:
|
Odświeżam temat
|
Cytuj:
|
Odświeżam :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:20. |