Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Dzien bez Tibi (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=166048)

Gelt 19-02-2008 15:55

Prawda jest taka, że niestety dostają się ostatnio ludzie, którzy nie wykazują pracy szarych komórek ;/

Tak na marginesie, czy "Tibjomanów" nie bolą oczy jak napierd*** w to cały dzień.?

Levi 19-02-2008 16:26

W tibie gram jak nie ma pogody i nie mam co robić
W lato zupełnie o tym zapominam...
Dzień bez tibi to dobry dzień!!!
Proponuje wystosować petycje do cipsoftu aby ustanowili taki dzień kiedy wszystkie serwery będą wyłączone :cup:
Może wtedy niektórzy zobaczą że istnieje także realny świat i to jeszcze w 3D...

Ancient900 19-02-2008 16:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 1909082)
Tak na marginesie, czy "Tibjomanów" nie bolą oczy jak napierd*** w to cały dzień.?

Idzie się przyzwyczaić, dopiero po zejściu z kompa zaczynają boleć. Na szczęście to już za mną, kiedy stawiałem granie w tibie wyżej niż sprawy w życiu codziennym ;s

Zyziek 19-02-2008 20:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pojeban (Post 1908569)
haha nie grasz napewno 100lvl sam sie nabil
siedzisz caly dzien przed dp i "SELL BOH 50K" no co w koncu ma sie ta setke to mozna byc rumunem i zdzierac z noobow

Gdzie napisałem, że nie gram ? :>. Char ma już 15 miesięcy, więc chyba zbytnio nie maniaczę :>. Pozatym od 90 do 100 wbił praktycznie bot.

Anakin555 19-02-2008 21:06

Ja to się tam nudzę. Normalnie gdy nie gram w tibię (praktycznie codziennie) to ogladam śmieszne filmiki, gram w gry komputerowe, albo oglądam zdjęcia innych graczy

Kubon 19-02-2008 21:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Levi (Post 1909160)
Proponuje wystosować petycje do cipsoftu aby ustanowili taki dzień kiedy wszystkie serwery będą wyłączone :cup:
Może wtedy niektórzy zobaczą że istnieje także realny świat i to jeszcze w 3D...

Nie 3D tylko 4D.
Nie wylacza, bo PACC'any beda sie burzyc, ze traca 1 dzien PACC'a.
<wydaje mi sie, ze tamten post to byla ironia, ale musialem to napisac :p>
Ja nie gram w Tibie, bo ta gra mnie NUDZI JAK CHOLERA.

Salarigoth 19-02-2008 21:29

Wracam o 19 do domu ejst wszystko zrobione to chcac czy nie chcac siadam przed te gowno bo nie ma co robic w domu a pozniej mysle o tym na lekcjach.

Andrew 19-02-2008 23:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wieszok (Post 1908434)
przyjdzie liceum i nie będziecie mieli czasu na tibię ;) ochoty też, wtedy pojawia się sterta ciekawszych rzeczy od Tibii ;]

W sumie to czas się zawsze znajdzie. W pierwszej liceum miałem troche mniej wolnego czasu ze względu, że miałem dużo lekcji w tygodniu i późno kończyłem. W połowie 2 klasy to żeczywiście czasu mniej, ale nie z powodu obowiązków, ale osiemnastek i imprez okolicznościowych- idąc na imprez w piątek, można zapomnieć o "wolnej" sobocie, idąc na imprezę w sobotę już po weekendzie, idąc w niedziele- problemy w szkole (lub nieobecność).
Przez dodatkowe zajęcia nawet miałem więcej czasu- w sobotę wracałem o 9 z politechniki (normalnie wstałbym o 11), a o tej godzinie wszyscy normalni śpią, więc z braku czasu na necie siedziałem.

A mój dzień bez tibii- normalny dzień jak codzień- w tibię gram tylko jak jest wolne i nie ma co robić, a do tego nie najlepsza pogoda. Teraz na feriach mi się zdarza.

Ale pamiętam jak byłem młodszy na wakacje jeździłem na obozy sportowe- mieszkaliśmy w ośrodku, w lesie nad jeziorem. 0 TV, 0 kompa, 0 elektroniki. Nawet nie odczuwało się braku "cywilizacji", powiedziałbym, że spokojniej się wtedy czułem.
Teraz czasami wyłanczam w weekend telefon i jak chce pogadać z przyjaciółmi idę do niech, jak niezastanę to trudno- czuję w takich dniach ulgę, można nieźle wypocząć.

Leon666 20-02-2008 00:22

Też nie należe do "uzależnionych". Teraz, choć bardzo się nudziłem i miałem dostęp do kompa nie odpalałem nawet Tibii... Od czasu do czasu jak se pogram to jest dobrze. W ogóle nie mam z tym problemów. I się cieszę. ;)

Zalgadis 20-02-2008 00:31

Ja tam w tibie niegram juz 800 dni ponad i jakoś daje radę ;p
Dzien bez tibii?
Jak jeszcze grałem to była normalka ;p
Np. grałem cały dzień w nóżkę, robiło sie przypały na podwórku i takie tam ;p

Helodin 20-02-2008 00:39

wow sa tacy co w ta gre tna po kilka godzin dziennie szkoda marnowac sobie zycie ja nigdy niegram na sile expiac i jakos nie dostaje atakow:]

Independence 20-02-2008 01:01

Ja expię w zastraszająco wolnym tempie, loguję się na main chara raz na dwa tygodnie, jak mnie akurat najdzie ochota, patrzę co przed depot w kazo stoi - 2 pkerów, wylogowuję się, loguję się na moje 1-levelowe "depot" na rooku. (na tym samym koncie, więc nie jakieś MC ;)) na rookstayera zrobionego dla szpanu, na druida 13 level z którym praktycznie nic nie robię, na palladyna z dobrym skillem którym praktycznie nie gram (no, czasami...) i w końcu, zrezygnowany, wyłączam i odpowiadam na wiadomość na gadu gadu, jeżdżę na rowerze albo słucham muzyki.

Ulverin 20-02-2008 02:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maksous (Post 1909011)
a ja bez tibii sobie świetnie radze ;p. Lepiej nie grać niż paść i nadrabiać xD

a widzisz :P bo to trzeba tak grac zeby nie pasc, niezle jajca co ? 8o

ja to gram bo lubie grac :P nigdy nie mialem czegos takiego ze jak kumple po mnie zachodza to mam dylemat kumple-tibia tylko daje loga i wychodze.

PLague 20-02-2008 13:12

Ja Tibii nie uruchomiałem od prawie dwóch miesięcy i świetnie się z tym czuję.
Dwa dni bez WoW - to byłby problem.

Duke Dran 20-02-2008 13:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PLague (Post 1910905)
Ja Tibii nie uruchomiałem od prawie dwóch miesięcy i świetnie się z tym czuję.
Dwa dni bez WoW - to byłby problem.

A co ja mam powiedzieć? Wykupiłem sobie abonament do WoW na 4 miechy... pograłem jeden i koniec... nie chce mi się już buu xd! 27 BE śpi. Nigdy nie miałem tak, że tęskniłem za jakimś MMO.

chudy93 20-02-2008 15:30

Niektorzy lubia grac niektorzy nie . Sa ludzie ktorzy zamykaja sie w pokoju na kilka dni i graja :) Podziwiam takich graczy lecz i tak w koncu beda musieli isc do okulisty.

Gelt 20-02-2008 15:40

Mi osobiście żal jest takich graczy, ale to kwestia spojrzenia na świat.

@down
Adekwatny nick..

P$ychop@ta 20-02-2008 16:15

Ja podam taki głupi przykład :p.Że jak nie grasz w tibie to tak jak byś niejadł :p:p:p:p:p

Blade_97 20-02-2008 16:19

:))

Ja bez tibi dnia nie wytrzymam :D 8o

Avallach 20-02-2008 16:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wieszok (Post 1908434)
przyjdzie liceum i nie będziecie mieli czasu na tibię ;) ochoty też, wtedy pojawia się sterta ciekawszych rzeczy od Tibii ;]

taaa, chyba przyjdzie gimnazjum chciales powiedziec ^^

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez P$ychop@ta (Post 1911250)
Ja podam taki głupi przykład :p.Że jak nie grasz w tibie to tak jak byś niejadł :p:p:p:p:p

a wiesz ze jak klikniesz logout to nie umrzesz? ty, na serio dalej sie żyje. Nie pierdziele, sprawdzialem.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:36.