![]() |
hahaha obejrzałem i podziwiam Ciebie za twoją umiejętność opisywania filmów;D
|
Kurcze, pamiętam ten film, dla mnie to było best PvP ever, (przynajmniej jak na tamte czasy) dlatego chyba do dziś go pamiętam. Linku niestety nie mam :(
edit; aaa, już ktoś podał ;) |
@Etoric
Wyczuwam ironie? Jesli tak, to co takiego niestosownego zawieral opis? @nightwish_88 Co mam wpisac w miejsce gwiazdek? : P exe nie wchodzi. @Topic Naprawde polecam ogladnac reca z widoku Acko, jego taktyki (razem z ucieczkami) sa naprawde przekozackie : P |
Cytuj:
Jednak to jak uciekał ... porostu idealne pvp jak na ten lvl zapewne gdyby nie ten krzaczek poziom wyżej przeżył by ;] |
Kurde, link z Old TibiCAMem nie działa, a w necie znalezc nie moge :/
Nici z filmiku :S |
Cytuj:
Jak opisałeś ten film? Mówiłeś, że to robił jeden typ, zapomniałeś dodać o czwórce jego kolegów;]] |
Cytuj:
Grrrrrrrr, nie mam starej wersji TibiCama, ale z tego co widze, to ten filmik rec nie jest z widoku Acko. Nie ogladajcie tego na YouTubie, bo to calkiem co innego nic stary dobry rec (trzeba znalezc cama Acko). //edit Z tego co widze to na 'konkurencyjej stronie' jest tibicam pod 7.4 //edit Tak, ten rec jest z widoku Boskizeussa. Czyli dalej nie znalezlismy tego co trzeba. : P Ponawiam prosbe o dalsze przeszukiwanie. |
Ja zawsze uważałem ze dobre pvp w wiekszości zalezy od tego jak sie bronisz a dokladniej jak wychodzisz z trapa czy uciekasz, moze glupia teoria ale zawsze mnie jarały akcje jak ~60 lvl sie bawi najwiekszymi szychami na danym swiecie :D:D:D Dla kolesia duze brawa, film z youtube fajny reca musze zobaczyc ;d No i trzeba pamietac ze grał na "bezbotowym" kliencie- bez hotow. Pozdro
@etoric Wiesz w wielu sytuacjach sie z Toba zgadzalem bo debili nie malo na forum ale teraz musze przyznac ze sie czepiasz :D |
ETORIC DAL NA LÓZ ! DAM CI KISA :************
|
UH trapy były zajebiste.
To były czasy ;D. @down Tak, wtedy było najlepiej - 7.5 i 7.6 Później już tylko gorzej, hoty, grafika, poprawki jakichś urojonych błędów, klimat już nie ten sam. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Etoric, odpusc sobie, nie mam zamiaru sie z toba klocic. Szczegolnie ze nie przyszedlem tu z takim zamiarem, tylko z konkretna sprawa. Wiem ze jestes tutaj naczelnym prowokatorem, a ja nie lubie klotni w sieci, bo takim internetowym cwaniakom nie moge z czasem przypie*dolic. Nie szukaj pretekstu do kolejnego rzucania wyzwiskami.
@Topic Nie odpuszczajcie sobie. : P To jeszcze nie jest to o co chodzilo. //edit Znalazlem link z Acko's view, ( http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=76657 ) ale plik na megauploadzie wygasl. Komentarze w tamtym temacie mowia same za siebie. |
Ja tam nie widze zadnego pr0 uber pekay, kolesie nie mogli sie uhac wiec nie mieli szans ... Ale ta ucieczka... miodzio ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
people - ludzie persons - osoby tak tak jest person i persons mialem to nawet dzis na ang xd |
Etoric przecież ja to all dla beki pisze : o
PS: Tą wiadomość dalej mam xD Nie płakałem nie płacze ja ryczę :( |
Cytuj:
|
Cytuj:
@down Zauważ, że to jest tibia 7.4 knighty na jego poziomie ledwo 6 mlvl miały. |
Nie dosc ze lal w waskich pomieszczeniach to do tego noobow mistrza w nim nie widze bo uciekal w kolko i opanowal zimna krew. Mistrzem by byl jakby mial 130 lvl 9 mlvl bp potow i explo a nie exori raz na jakis czas a ze 70 rp leci bez run z 600 mana to taki mastah. Przeceniacie go moze jest dobry ale nie taki doskonaly.
|
Cytuj:
Byłem całkowicie przekonany, że jedyna forma mnoga od person to people, ale widzę, że się myliłem. Jednak w bardzo oficjalnych zdaniach można używać formy "persons". Dzięki za poprawę ;-). |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:46. |