![]() |
proste :p
skoluj jakis wozek na kolkach i szukaj smietnikow. zbieraj wszystkie rodzaje butelek, ktore pojda na zlom. zadna praca nie hanbi :) |
ulotki w tzw "szmateksie" ... popularne wśród qmpli brata ^^
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mój znajomy, kupił skuter (byle tańszy xP) i rozwoził pizze w telepizzy :s Nie wiem ile miał na godzinę, ale jego dniówka przy dobrych wiatrach wynosiła 120-130 zł. Chłopak zbierał na lepszy skuter, musiał zarobić 8 tysięcy~ i zarobił w 2 miechy~ i kupił se nowy skuter. A żeby zacząć tam pracować trzeba mieć skuter, 16 lat+ i karte motorowerową. Mówił że dla niego to idealna praca :o Lubił jeździć motorami, przy zamknięciu za darmo sie nawpier@%# A i mówił że można się opier$!%$ trochę ;p Gdzieś się na szluga zatrzymać, a jak coś to mówić że korki były :o W łikendy musiałbyś trochę dłużej robić niz 4h ^^ Wątpie że znajdziesz jakąś robote którą zrobisz w 4h, i jeszcze przy takiej płacy :o
|
Rozkladanie towarow, badz promocje w sklepach, jednak na jedno i drugie potrzebna ci jest aktualna ksiazeczka sanepidu (koszt ok. 80 zl)
|
I nasrac do kubka. : D u nas w express carrefour trzeba nasrac do kubka po cos tam...jakies badania -.-
|
@up
Takie rzeczy to tylko w stolicy! xD |
Cytuj:
|
Według mnie najlepiej zatrudnić sie w Tesco na wykładanie towarów ewentualnie na Stacje Benzynową jako ten co wlewa paliwo.
|
Proponuje prace w biedronce, wymagania: udźwigniesz 200 kg, wytrzymasz 8h bez oddawania moczu oraz nie będziesz dochodził swoich praw w sądzie.
A tak na serio to tak jak inni - u znajomych swoich rodziców. Albo w orgodnictwie może, wprawdzie zima ale uprawy zabudowane też są. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:04. |