![]() |
Cytuj:
Master Bottera Kino Zakondix :) Co juz zapomniales jak na zolwiach siedziales:)? btw. Feb 13 2008, 01:22:37 CET Killed Kino Zakondix at Level 63 unjustified |
Cytuj:
Pzdr. |
Cytuj:
pro pvp ; < |
o Rockk-Star widze wykazales sie sa madroscia ;o
|
no i chyba bardzo dobrze , po co ma siedziec przez kompem jak moze expic i w tym samym czasie se ogladac film ? kazdy ma bota ;]
|
Cytuj:
|
hmmmmmmmmmmmmmmm
Boterzy to bardzo trudny temat ale na światach pvp jest to dobre że można ich zabijać ale co z tego skoro ich zabijesz dostaniesz hunta, a oni i tak dalej będą to robić nie da się pozbyć botera do końca. |
Lol montesa nie kozacz tak, gdy ja grałem na morganie kiedyś i gdy Ty jeszcze grałeś, wszyscy wiedzieli, że jesteś noobem bez skilli i sam bocisz przed bk roomem. Na*******asz lvle 10 - 20 bez względu, na wiek, płeć oraz wyznanie kurwa a sam na innych piszesz
kthxbye noob Cytuj:
No to wytłumacz mi, dlaczego te zjeby [gm'owie] nigdy nie odpisują nic na reporty ( nawet na report channel ), ani nie pójdą tego sprawdzić ? niech sami zobaczą, że koleś boci. Kiedyś przez 21 h trzymałem raport na report channelu i żadnego odzewu. Koleś jak bocił, tak boci. |
@up
Stop polaczkom! @topic Ja też osobiście zabijam boterów, niezła kasa z tego jest, tylko szkoda, że Gmy są tak rzadko online, wtedy nie było by boterów w ogóle! |
Ten temat napisałem w pizdu dawno, a ci na niego jeszcze odpisują...
|
A to jak juz sie tak rozpisaliscie to dodam cos od siebie.
DEBILE I TAK NIE ZABIJECIE WSZYSTKICH BOTEROW, BO KAZDY BOTUJE. RISE JUZ PROBOWALO WYGRAC Z BOTERAMI :D:D:D I PRZEJEBALI BO ONI MAJA PLECY HAHAHAHAH8o |
@MAti
Albo masz "dałna", albo jesteś wybitnie uzdolniony pod względem ortografii, albo pierdolisz z tymi wiekiem. |
Naprawde bardzo cie przepraszam DOWNIE ze nie uzywam ćężź itp. IDIOTO TO NIE JEST ZADNE WYPRACOWANIE>.8o
@down np biorac pierwszego lepszego z high score listy Victoriano Cu~ Koles botuje na frostah zbierajac kase na sorka ;s @down2x Raczej 200 nie 100 ;p |
@Luuzik
Wiesz co to ironia ? xD A Avis sobię ustawia po 4 postaci na mc na bota i jeeedzieee :D @up A sorciem dobija 100lvl botując i ma chara zajebistego do pk :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:39. |