Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Klocek i dziwne rzeczy (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=166365)

Slythia 13-08-2008 16:16

Jeszcze jakiś czas temu sama bawiłam się tymi dźwigniami - druga jest po drugiej stronie mostku. Oczywiście, nie zauważyłam żadnych efektów ów zabawy... Teraz zaś drzwi już są zamknięte.

wiewioreq_are_back 13-08-2008 16:43

Może chodzi ci o tego npc nad obi'm co zamiast niego pojawia sie inny?

Madasaki 13-08-2008 16:49

sory lecz to fake. Czegoś takiego nie ma.

Jeszcze jedno. Archeologom mówimy nie

Prezydent_czuwa 13-08-2008 21:43

Ach, co by powiedział nasz Pan Klocek z Titanii, gdyby zobaczył ten temat. Ja sam założyłem tam postać by go spotkać, i spytać szczególnie o tę axe. Od stycznia go nie zobaczyłem, i chyba nie spotkam. Można powiedzieć, że cała moja praca poszła na marne. Drzwi to fake ;)

Slythia 13-08-2008 21:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Prezydent_czuwa (Post 2227635)
Ach, co by powiedział nasz Pan Klocek z Titanii, gdyby zobaczył ten temat. Ja sam założyłem tam postać by go spotkać, i spytać szczególnie o tę axe. Od stycznia go nie zobaczyłem, i chyba nie spotkam. Można powiedzieć, że cała moja praca poszła na marne. Drzwi to fake ;)

Te drzwi to nie fake. Ów miejsce znajduje się koło mostku wiodącego na goblin hell. Parę update temu można było je otwierać.

Co do axe - fake. Sam Pan Klocek potwierdził to... na tym forum.

Elitek70 14-08-2008 22:46

Niemozliwe jest ze ktos sie wylogowal np. przed up'em i zalogowal po up'ie jak drzwi sa juz zamkniete i dzwignia moze dzialac bo po upie jak sie zalogujemy to postac pojawia sie w swiatyni.

Maxpixel 15-08-2008 00:01

Pana Klocka z tego co wiem to już nie zobaczymy ...
Przeniósł się na WoW'a Burning Legion :D Hail BL! B)
Nie dziwie się i życzę mu powodzona ... :)

Prezydent_czuwa 15-08-2008 19:15

@up
Chciałbyś inv do Prophecy, gildii Salissara?

psyhopatka 15-08-2008 19:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lukibossik (Post 1914949)
ale jezeli sie dalo to ktoś mógł tam wejść i sie tam wylogować (mała szansa ale może jednak ktoś akurat tam zostawił postać) i gdyby teraz sie zalogował to jest pewna szansa ze dzwignie by działały (po co mieli by zamykać drzwi jeżeli dzwignie by i tak nie działały??) [może na prawdę ten spike sworda to jedna wielka ściema] a co te dzwignie otwierają nie wiem może mino maga albo jakiś mostek do spike sworda sie pokazuje 8o Choć nie sadze żeby cipsoft dawał nam otwarte drzwi tak o żeby se tam wejść i już mamy spike sworda (a po drugie to są 2 takie pokoje i raczej trzeba by przesunąć obie dzwignie żeby coś sie stało) no takie są moje domysły co o tym sądzicie ??? B)

Hi
Update
Teleport to temple.
Myśl
please
Bye.

Ujo 15-08-2008 23:00

co do tego 2 nie wiem a sikierki fake z chyba właścicel się przyznał i ubił z fista minosa chyba to nawet eq nie miał na sobie bo mu lf musiały donośic i co? nie było klucza.

Rocket Slayer 16-08-2008 09:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ujo (Post 2230459)
co do tego 2 nie wiem a sikierki fake z chyba właścicel się przyznał i ubił z fista minosa chyba to nawet eq nie miał na sobie bo mu lf musiały donośic i co? nie było klucza.

Serio? ja bym się nie domyślił, że to fake

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Prezydent_czuwa (Post 2230173)
@up
Chciałbyś inv do Prophecy, gildii Salissara?

Panocku, PW

bloreg 20-09-2008 21:18

Oj klocek, klocek, ile ty nam nieraz kłopotów narobisz ?

Rocket Slayer 20-09-2008 21:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bloreg (Post 2273649)
Oj klocek, klocek, ile ty nam nieraz kłopotów narobisz ?

Oj nóbku, nóbku, po cholerę odświeżasz?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:31.