![]() |
Endless shine the killing - nie wierze,że nikt nie zna.
Dtfp-rzadza na servie,jakies gildi jak sie zbiora wygrywaja w pieknym stylu. Gdyby zebrac wszystkie osoby,które są przeciwko żółwiom możnaby wygrac wojne.-opanowac server. |
Cytuj:
@ thx dla tego kto podał tibicam @down Morda lizodupie |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
po co mam szukac, jak moge wpisac tutaj, wrocic na nastepny dzien ze szkoly i mam link podstawiony pod nos? |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Po 2 Albo jesteś akk bujerem albo po prostu zwykłym noobem ! Gdyby wszyscy myśleli tak jak Ty to te forum było by już totalnie zniszczone ! Skąd tacy ludzie się biorą? Z Warszawy? -.- EDIT @Down :cup: |
Cytuj:
|
Cytuj:
2 ani to ani to z braniewa |
Salarigoth
Zbanowany buehehehe 1:0 dla mnie xd! |
Cytuj:
Kwestii Twojego Starego poświęciliśmy osobny akapit, gdyż odzywka ta należy do absolutnej klasyki. “Twój Stary” to riposta na wszystko – przydatna kiedy usłyszysz coś w stylu “Jesteś głupi”, ale świetnie nadaje się też na odpowiedź przy “która godzina”, jak również na wyraz oburzenia kiedy ktoś mówi coś absurdalnego (wtedy mówimy: “no chyba Twój Stary!”). Co zrobić, kiedy ktoś poczęstuje nas “Twoim Starym”? Dróg jest kilka, my proponujemy popularne ostatnio “Twoja Stara pierze w rzece”. Pewnym sentymentem darzymy też ripostę “Chyba Twój”, ale ławo można się wtedy naciąć na rekontrę “Mój to mój, a Twój to...“. Nie jesteśmy pewni, ale chyba chodzi o słowo “wuj” albo jakieś podobne. Źródło: Link |
PVP jest to samo tylko, ze wtedy bota trzeba bylo sciagnac a teraz juz mamy zamontowanego.
A co do tematu - nie obejrzalem, nie chce mi sie sciagac filmu, Wizav i tak jest pewnie lepszy. <3 |
Cytuj:
|
Cytuj:
http://img165.imageshack.us/img165/1035/12rb0.jpg |
Swietne pvp pokazal Liam Darkcrosser (~130 ms) w ob ab-femor-thais tibia 7.5/7.55. Ma ktos moze ten filmik na kompie?
|
Osmiele sie powiedziec ze moim skromnym zdaniem grubasa , best pvp mialo stare dobre Liches of archainare z lunary . I mean Rahamu , Nixon , Jester ,Kildamir
|
Tak przegladam sobie ten teamt i czesto sie powtarza slowo "pvp" mozecie mi powiedziec co to jest? nie smiejcie sie ze mnie mam 9 knajta dopiero ;/ prosze
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:51. |